Win een boxershortpakket met 2 super chille onderbroeken

redactie 17 dec 2016 Entertainment

Dit voelt eigenlijk al een beetje als kerst en wij spelen nu even voor kerstman. We mogen namelijk tien boxershortpakketten weggeven van PFM underwear. In elk pack zitten twee sexy boxershorts voor the real badass.

PFM brengt de flitsende 2017 versie nu als opvolger van de PFM’s succesvolle debuutcollectie van afgelopen jaar. Europees zwemkampioen én badass Sebastiaan Verschuren en BMX‘er Raymon van der Biezen hebben voor de inspiratie gezorgd. Dat Raymon ergens met de volle honderd procent ingaat liet hij zien tijdens de Olympische Spelen in Londen, waar hij vierde werd. Bij PFM laat hij die passie gelden door met toffe ideeën te komen en deel uit te maken van het creatieve team.

Binnen een jaar veroverde PFM ons hele land door in meer dan zeventig winkels te liggen. Volgend jaar gaan ze zelfs over de grens. Ze breiden hun bereik namelijk uit naar Duitsland, supertoll! Dit is dus de echte boxer voor winners.

Als jij dat nou bent; like dan dit bericht en geef in de reacties hieronder of op Facebook antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de zwemmer die ambassadeur is voor PFM?

Reageer op artikel:
Win een boxershortpakket met 2 super chille onderbroeken
Sluiten