Win 2 heats karten met je maten op kartbaancentrum Silverstone

redactie 14 sep 2016 Entertainment

Race jij je vrienden eruit op kartbaan Silverstone? Deze naamgenoot van het Engelse circuit ligt op tien minuten afstand van Amsterdam en Haarlem. Wij mogen voor vier personen twee heats karten weggeven op deze te gekke kartbaan. Karten blijft een van de beste activiteiten om met vrienden te doen, dat weet jij, dat weet ik, dat weten je vrienden. Kun jij winnen, even opletten dus. 

Silverstone is 20 jaar geleden ontstaan nadat een paar vrienden en rallyrijders de eerste kartbaan in Groot-Brittanië zagen. Dat moet dus wel een uitdagende baan zijn. De baan is dan ook 552 meter lang en kent een paar pittige bochten. Silverstone heeft nog veel meer te bieden dan alleen karten, zoals lasergamen en bowlen, dus daar kun je een prima dagje vermaken. Meer informatie over karten op Silverstone vind je op hun website

We geven dus 1x voor vier personen twee twee heats karten weg. Ben jij sneller dan je vrienden? Dit is de uitgelezen kans om het te laten zien. 

Wat jij moet doen om te winnen:
1. Klik op de Like button hieronder
2. Tag jouw drie beste vrienden in de comments en zorg dat zij ook de Like button hieronder rammen (let op, alleen als jullie alle vier de Facebookpagina van Tabac liken kun je winnen)
3. Wij zeggen proost en gas erop! 

Like en win!

 

 

Reageer op artikel:
Win 2 heats karten met je maten op kartbaancentrum Silverstone
Sluiten