Will Ferrel en Netflix gaan een film maken over het Eurovision song festival

Redactie 20 jun 2018 Entertainment

Het Eurovision songfestival is een van de gekste evenementen in de popcultuur. Het begon allemaal in 1956 en sinds dien komen jaarlijks de ‘beste’ of eerder meest gekke performers van Europese landen bij elkaar voor een zangwedstrijd. Wanneer je naar het grootste muziekfestival kijkt kan een bepaalde gedachten in je naar boven springen. Namelijk dat Will Ferrel vast een heel erg grappige film kan maken over dit event, nou goed geluk, dat gaat hij dus ook doen voor Netflix.

De film zal simpelweg Eurovision gaan heten en zal geschreven worden door Will ferrel en Andrew Steele.

Release datum

Er is nog geen datum bekend wanneer de film zal uitkomen maar als we geluk hebben komt hij rond de competitie van volgend jaar uit, dat is in mei. Er is genoeg materiaal om mee aan de slag te gaan wanneer je een film maakt over het beruchte zangfestival. Je kan over vorige grootste winnaars iets vertellen zoals ABBA in 1974 of deelnemers zoals Céline Dion in 1988. Maar bedenkende dat Will Ferrel de film gaat maken zal hij wat gekkere acts uitzoeken voor in de film

Finland 2006

Zo komen de meest bijzondere shows en optredens langs in het festival. Nederland deed ooit mee met Sieneke met Shalalie shalala, om het niveau aan te geven. De afgelopen jaar sturen wat wat serieuzere artiesten maar vooralsnog heeft dat nog geen prijzen opgeleverd dus blijkbaar moet je het bij loenatiks houden. Zoals deze mannen uit Finland die in 2006 het programma wonnen met deze bijzondere rock act:

Will Ferrel

De zang kan ergens nog wel oké te vinden maar verder is het alsof de duivel en zijn kameraden naar aarde zijn gekomen om ons eraan te herinneren dat we naar de hemel willen. We zien Will Ferrel lachend zo een freak na doen, wat voor geniale film zou dat zijn. Dit kan alleen maar puur vuurwerk opleveren, wij gaan onze lachspieren alvast trainen. Als je slim bent ga jij dat ook maar doen, kijk maar naar de volgende performance van Will Ferrel, een kleine indicatie wat ons waarschijnlijk te wachten staat:

Hopelijk tot snel!

Foto: wikimedia

Reageer op artikel:
Will Ferrel en Netflix gaan een film maken over het Eurovision song festival
Sluiten