Wij geven personal training lessen weg om een beestenlichaam als King Arthur te kweken

Redactie 13 sep 2017 Entertainment

Vandaag komt King Athur: Legend of the Sword uit op DVD. De film van Guy Ritchie is een heerlijk spektakel waarbij de kliefende zwaarden in het rond vliegen. OM je nog een geheugensteuntje te geven, hieronder nog wat info waar het over gaat.

Arthur weet niet in wat voor wieg hij is geboren. Als kleine jongen is zijn vader vermoord door zijn ook Vortigern die erna de troon overnam. Vanaf dat moment leefde Arthur op straat en redde hij zichzelf door te stelen. Totdat hij het zwaard van zijn vader, Excalibur, in handen krijgt die hij uit de steen trekt. Vanaf dat moment is Arthur degene die het volk moet beschermen tegen zijn wrede oom. King Arthur: Legend of the Sword een moderne vertolking van de verhalen van Koning Arthur.

Arthur wordt vertolkt door Charlie Hunnam in de film. Die gast heeft een beestenlichaam, dat is niet normaal. Laten wij nou net een paar trainingen weggeven waarmee jij ook zo’n lichaam kan creëren. Die worden verzorgt door Ploeznik Training in Naarden. En dan ook nog door Alina Ploeznik zelf. Een knappe blondine die je gaat laten zweten zoals je nog nooit hebt gedaan. Alina Ploeznik is één van de voorlopers van de boutique gym trend in Nederland. Haar boutique fitnessclub is gevestigd in Naarden en ze reist veelvuldig de wereld over om de nieuwe workout-trends te ontdekken. De trainingsmethodes zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden in combinatie met adviezen van een lifestyle coach.

 

Winnen?
Wil jij deze unieke fitness-experience zelf beleven en de eerste stappen zetten om net zo afgetraind te worden als Charlie in “King Arthur: Legend of the Sword”? Tag degene met wie je de film wilt bekijken en de lessen wilt beleven en win de Blu-ray van King Arthur: Legend of the Sword en twee workouts in de Boutique Gym van Alina Ploeznik! In totaal geven we 2x personal training weg en 5 Blu-Rays. Succes!

Reageer op artikel:
Wij geven personal training lessen weg om een beestenlichaam als King Arthur te kweken
Sluiten