Wij geven 10×2 kaarten weg voor thriller: The Ninth Life Of Louis Drax

redactie 6 nov 2016 Entertainment

Wij geven 10×2 kaarten weg voor deze heerlijke thriller. Het enige wat jij hoeft te doen om te winnen is dit bericht te liken, in de comments iemand taggen met wie je zou willen gaan en mailen naar prijsvragen@fhm.nl met een grappige foto naar keuze.

The Ninth Life Of Louis Drax kan vergeleken worden met Stranger Things. Maar ook fans van all-time favourite thriller: The Sixth Sense zullen de film zeker waarderen. In The Ninth Life of Louis Drax wordt de kijker net als in deze film en serie meegenomen in een groot mysterie dat stap voor stap wordt opgehelderd, maar ook steeds weer nieuwe verwarring oplevert. Een film die de kijker dan ook tot het eind in de band houdt van het grote raadsel. Aaron Paul, die o.a. bekend is van Breaking Bad speelt zijn rol weer erg goed. De A-listcast wordt tevens aangevuld door de mooie Sarah Gadon en Jamie Dornan.

De spannende thriller The 9th Life of Louis Drax vertelt het verhaal over de kleine Louis die wonder boven wonder een val van een hoge rots overleefd. Terwijl hij in coma ligt, blijkt de toedracht tot zijn val een waar mysterie. De vader van Louis (Aaron Paul) is spoorloos verdwenen en moeder (Sarah Gadon) staat voor een groot raadsel. De charmante kinderneuroloog Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) ontfermd zich met grote zorg over Louis die in zijn coma signalen blijkt uit te zenden. Hierdoor wordt ook hij meegesleurd in het mysterie. The Ninth Life of Louis Drax is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liz Jensen, de regie is in handen van Alexandre Aja (Horns).

Reageer op artikel:
Wij geven 10×2 kaarten weg voor thriller: The Ninth Life Of Louis Drax
Sluiten