9000 vaten Whiskey naar de klote door ongeluk in fabriek

Redactie 27 jun 2018 Entertainment

Ready for the saddest news of the week? Yep, its all true. Maar liefst 9000 whiskey vaten zijn onlangs gesneuveld bij een ongeluk in Kentucky. Why lord, why???

Het is een van de grootste whiskey tragedies in de recente whiskey historie. 9000 vaten bourbon whiskey gingen naar de grond bij de Barton 1792 slijterij in Kentucky. De slijterij houdt 20.000 vaten in opslag. Het kan dus erger horen we je zeggen. Klopt, maar 9000 van deze joekels die ineens aan onze neus voorbij wiepen, dat is geen fijne gedachte.

Mis you boys

Het enige goede nieuws is dat er niemand aanwezig was tijdens het ongeluk. Een groot gedeelte van de slijterij stortte namelijk in. Het pand was aan vervanging toe en dat was helaas net te laat. Als we nog meer inzoomen op het ongeluk en de feiten even keihard onder onze whiskeyneuzen drukken, zien we pas hoe klote dit wel niet is. Bij elkaar opgeteld was het 200 liter whiskey dat naar de *piep* ging. Een ongelukje in de categorie heel erg veel geld en goede drank naar de klote. Potverdorie whiskeyflesjes, we gaan jullie missen boys. Je kunt nog altijd even bij de Lidl langs wippen, daar hebben ze de beste whiskey ter wereld.

Reageer op artikel:
9000 vaten Whiskey naar de klote door ongeluk in fabriek
Sluiten