Wesley Snipes neemt het op tegen Aliens in dikke Sci-Fi film ‘The Recall’

Redactie 3 mei 2017 Entertainment

Is weer is wat anders dan de übermensch Wesley Snipes die bloed zuigende vampieren nakt. Wesley krijgt het hier niet aan de stok met vampieren maar met aliens en hij lijkt goed voorbereid te zijn. Nu zien we Snipes sowieso wel graag in een ‘hack-&-slash’ rol met niet te veel monoloog maar dit lijkt wel een dikke knaller te kunnen gaan worden.

Ufo

In ‘The Recall’ gaat een groep vrienden een weekend spenderen in een huisje in het bos – wat in films nooit echt een goed plan is – om lekker te chillen. Alhoewel in de meeste films het huisje al vervloekt zou zijn of iets dergelijks zijn ze nu aanwezig wanneer aliens naar de aarde komen voor een epische gebeurtenis. Gelukkig weet Snipes zijn personage wat er staat te gebeuren.

Wat deze film nog toffer maakt is dat hij eerst draait in Barco Escape bioscopen. Dat zijn bioscopen die een speciale ervaring bieden door het scherm aan weerskanten te verlengen en zo de kijker een bijna 180-graden viewing experience te geven. Sterker nog, The Recall is de eerste film ooit geschoten speciaal voor deze ervaring.

De Barco Escape versie start op 2 juni met draaien. Op 16 juni zal The Recall in alle traditionele bioscopen komen.

Reageer op artikel:
Wesley Snipes neemt het op tegen Aliens in dikke Sci-Fi film ‘The Recall’
Sluiten