Werkgever stuurt jou de wereld rond om whiskey te drinken en promoten

Redactie 8 Aug 2017 Entertainment

Sollicitatiegesprekken zijn nou niet echt dingen waar we warm voor lopen. Het beste van jezelf naar boven halen, niet te snel praten, je baard even bijwerken, nou ja genoeg dingen om rekening mee te houden. Maar de Schotse whiskey fabrikant Grant’s heeft een geniale manier waarop jij kunt bewijzen waarom je bij hun moet werken.

Oké je hebt eerst twee wat meer standaard sollicitatierondes, maar als jij het tot de laatste drie schopt wordt het één groot feest. Het komt erop neer dat jij de wereld rondreist en iedereen aan de whiskey helpt. De ene kandidaat gaat naar Polen, Israël en India, de ander naar Zuid-Afrika, Scandinavië en Colombia en de derde naar Rusland, Taiwan, and Frankrijk.

In die landen drink je whiskey met locals en organiseer je events om de drank te promoten. Om mee te doen met de eerste ronde, vraagt Grant’s om een drankje te maken van drie ingrediënten inclusief hun product. Door de #GrantsInterview zorg je ervoor dat ze het brouwsel zullen zien.

Aan de hand daarvan selecteren ze 250 inzendingen en die krijgen allemaal een aanvraagformulier om in te vullen. Daardoor wordt de groep weer verkleind naar twintig en die geluksvogels overnachten twee nachten in een hotel waar ze allerlei challenges doen om zich klaar te stomen voor de job. Je hebt nog tot 31 augustus om je op te geven.

Do You Love Your Job ?? from funny

Bron: Unilad.

Reageer op artikel:
Werkgever stuurt jou de wereld rond om whiskey te drinken en promoten
Sluiten