Voor een weekend stunten met je maten ga je naar Oktoberfest

Oktoberfest is weer in volle gang in het zuiden van Duitsland, en de schitterende video’s stromen automatisch ook weer binnen. Ladingen Duitsers, maar ook toeristen trekken weer naar Beieren en dan met name München, om even weer ouderwets diep in het glaasje te kijken. Flinke taak om al dit pilzende volk constant van pullen met bier te voorzien, maar een Duitse horecatijger weet dan ook alle aandacht op zich gericht te krijgen. Verena Angermeier steelt de show door ik-weet-niet-hoeveel pullen met spa goud tegelijk te kunnen tillen. En ook Corinna Kopf laat weer zien dat ze van een biertje houdt.

Hallo ja, Grüß Gott! Het is natuurlijk algemeen bekend dat feest in Beieren gepaard gaat met traditionele kleding. De dames dragen dan ook een Dirndl, een soort jurkje. Verena ziet er ook weer helemaal tip-top uit in d’r outfit. Oktoberfest, überhaupt al een topuitje wil je echt even lekker met je maten met de benen buiten zitten. Jezelf even jezelf lekker in-oliën met een paar pretpullen naar oud-Duits gebruik, daar zegt bijna niemand ‘nee’ tegen, gokken wij zo.

En als je dan ook nog eens serveert wordt op deze wijze geserveerd wordt, ideaal.

@verenaangermeier #oktoberfest2023 #oktoberfest #bier #beer #13 #maßbier #waitress #firstround #wiesn #schützenfestzelt #volksfestbedienung #bedienung ♬ Originalton – verenaangermeier


Kijk, de grote activiteit van de dag is natuurlijk lekker genieten van je biertje. Misschien duik je af en toe nog een achtbaan in, maar verder draait het om een biertje, een biertje en nog, ja verrassend, een biertje.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton – verenaangermeier

En jawel, ook Corinna Kopf liet dit jaar weer haar gezicht zien. Vorig jaar zette ze het internet ook al in vuur en vlam met haar bezoek.

Corinna Kopf

Mega-event

Dit massale event trekt natuurlijk enorm veel bekijks. Mensen die zich normaal gesproken keurig gedragen nemen even extra gas bij. Als inwoner van München word je ook overladen met dit zuipende volk in je eigen stad. Elk jaar weer. Deze man heeft er een compilatie van gemaakt die absoluut het kijken waard is. Meer sfeer, meer beter, zeggen we dan. Even een weekend stunten met je vrienden, dat moet daar wel lukken. Mensen halen letterlijk de gekste capriolen uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Your Smile (@yousmile.me)


En als je nu nog niet overtuigd bent dat dit het ideale mannenuitje is, hierbij nog een extra video. Tot volgend jaar in München, bis bald!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Your Smile (@yousmile.me)

Reageer op artikel:
Voor een weekend stunten met je maten ga je naar Oktoberfest
Sluiten