De man die een weddenschap sloot om een stel borsten te krijgen

Redactie 19 mei 2018 Entertainment

Een weddenschapje op zijn tijd is niks mis mee. Meestal gaat het om een biertje, een gekke opdracht of om een stel tieten te krijgen. Whut wat?! Ja, je hoort het goed deze gast ging een weddenschap aan om een stel flinke jetsers te krijgen. Verdient ‘ie er ook nog geld mee, wat een gek.

De Amerikaanse Brian Zembic (57) ging dus nogal ver met zijn weddenschap. Hij stelde het zelfs zelf voor bij zijn vrienden. Ongeveer twintig jaar geleden ging hij de weddenschap aan. Brian zat met zijn vriendengroep op een terras ergens in Europa. Zoals wij mannen ook zouden doen, keken ze op toen er een vrouw met een diep decolleté voorbij kwam lopen. “Ik zei tegen mijn vrienden: ‘Ik weet zeker dat ik met een paar borsten net zoveel aandacht krijg als zij’.” En zo geschiedde.

Dure koplampen

Nu zul je denken: what the fack, waarom zou je zo’n weddenschap aangaan? Nou, die vrienden van Brian boden hem dus 100.000 euro als hij de weddenschap aannam. Dan nóg zouden wij het niet doen, maar nu komt ‘ie, hij kreeg ook nog eens elk jaar als hij ze droeg 10.000 euro. Hij heeft de siliconen jetsers nog steeds en we zijn inmiddels meer dan 20 jaar verder. Mooi bedrag heeft ‘ie dan gescoord.

weddenschap
Foto: Stewart Cook/REX

Koning van de weddenschappen

Die maten van hem hadden het vast niet verwacht dat hij deze weddenschap zou aannemen. Hij rende die dag ook meteen naar de chirurg. “Ik liep zijn kantoor in en vroeg hem gewoon: ‘Kan je hier tieten in stoppen?’.” Hij mag zich zeker de koning van de weddenschappen noemen, wat een baas. Of je kunt ook gewoon met je blote reet in een nest met bijen gaan zitten voor 1000 dollar.

Reageer op artikel:
De man die een weddenschap sloot om een stel borsten te krijgen
Sluiten