Met de Weber Lumin wordt BBQ’en pas echt een feestje (en wij geven er één weg)

Het lekkere weer zit er nu echt aan te komen en dat betekent maar één ding: barbecueën! Er is niets zo lekker als met je vrienden in de avondzon stukjes vlees en groenten te grillen met een heerlijk koud biertje erbij. Nouja, het lijkt zo’n goed idee. Eindstand: het vuur komt maar niet, je zit vol stokbrood voor het eerste spiesje klaar is en als ze klaar zijn, zijn ze bovendien verkoold. Tijd voor een barbecue die al deze frustraties wegneemt. Het hebbeding voor deze zomer is deze Weber Lumin.

Weber Lumin

Weber’s nieuwe Lumin is een veelzijdige, multifunctionele elektrische barbecue. Hij past dus prima in jouw levensstijl. Hij is niet zo groot (en vooral effectief ontworpen). Zelfs een klein tuintje is dus geen reden om hem niet te kopen. Hij past toch wel.

Foto: Weber

Op iedere barbecuefrustratie heeft Weber een oplossing gevonden. Zo heeft ‘ie een opvangblik aan de voorzijde en vaatwasmachinebestendige porselein-emaillen grillroosters, waardoor het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent is. Je staat dus niet nog uren op het rekkie te boenen na afloop. Verder heeft de Lumin barbecue een temperatuurbereik van meer dan 315°C. Zo kun je gerechten maken met een authentieke barbecuesmaak.

Ook kun je rekenen op een unieke rookmodus, om voor een typische rokerige smaak te zorgen, en speciaal ontworpen accessoires en instellingen. Of je nu groenten stoomt, steaks dichtschroeit of je gerechten gewoon warm wil houden. Het kan allemaal perfect met de Lumin. Beeld je even die zorgvuldig gemarineerde spareribs in die zo vanaf het bot vallen. Och!

Accesoires

De Weber Lumin is ook voorzien van een emaillen stalen deksel en ketel, beiden zeer duurzaam en met een langdurige corrosiebestendigheid. Daarnaast bevat het nieuwe productportfolio van Weber ook een reeks accessoires die de mogelijkheden van buitenkoks op deze unieke barbecue nog verder uitbreidt, waaronder een stand, barbecuehoes, bakplaat en meer.

Als je er een wil, kun je kiezen uit de kleur zwart of dieprood. De Weber Lumin is nu verkrijgbaar op www.weber.com en bij retailpartners in Nederland en is er vanaf €429,-. We zouden FHM niet zijn als we niet hadden gefixt dat wij zo’n topapparaat mogen weggeven…

Lumin

 

Reageer op artikel:
Met de Weber Lumin wordt BBQ’en pas echt een feestje (en wij geven er één weg)
Sluiten