We spraken met FHM500-hottie Zoey Ivory over frikandellen, humor en mannen

Zoey Ivory was al op jonge leeftijd gefascineerd door mooie haren en make-up en besloot van haar passie haar werk te maken: ze werd model. Blijkbaar straalde ze deze wens in alle opzichten uit, want ze werd op straat door iemand gescout. Dat Zoey een veelzijdige dame is, staat buiten kijf, want een andere passie van haar is dansen! We vroegen Zoey naar haar werk, haar visie op de Nederlandse man en haar grappigste gewoontes.

Hey Zoey! Als model heb je vast een drukke agenda, maar wat doe jij zoal in je vrije uurtjes?
Ik vind het heerlijk om thuis te zijn en een boek te lezen of seriemarathons te houden in mijn bed, maar ik vind het ook heel gezellig om met vriendinnen te eten of het nachtleven te verkennen. Ik hou namelijk wel van een dansje doen.

Beauty en brains. Nice! Uit onderzoek blijkt dat vrouwen humor het allerbelangrijkst vinden in een man. Wat vind jij zelf het allerbelangrijkst in een man?
Ik kan me zeker identificeren in de eigenschap humor, maar een man moet ook wel echt lief en zorgzaam zijn. En eerlijk vind ik ook wel een belangrijke.

Natuurlijk moet een man er ook een beetje leuk bijlopen. Heb je stijltips voor onze mannelijke lezers?
Als ik zo nadenk hebben de mannen in mijn omgeving best een goede stijl. Maar als ik een tip zou moeten geven, draag gewoon lekker wat jij mooi vindt staan. Dan ben je ook meteen een stuk zelfverzekerder en dat vinden vrouwen dan weer aantrekkelijk. Als je comfortabel en tevreden bent met jezelf, straal je dat meteen uit. Gelukkige mensen zijn de mooiste mensen.

Heb je een celebrity crush?
Mijn ultieme mancrush is Nathan Owens! Wie? Vraag je je af. Nathan is een acteur en model uit de Verenigde Staten. Maar als ik een relatie zou hebben, zou mijn vriend natuurlijk mijn ultieme mancrush zijn. Maar dat is nu nog niet aan de orde…

Wat vind jij het allermooiste aan jezelf?
Dat ik altijd voor mijn vrienden en familie zal klaarstaan en dat ik altijd een luisterend oor zal bieden als ze dat nodig hebben.

Bij FHM hebben we graag wat te lachen. Heb je nog idiote weetjes over jezelf?
Ik heb teveel idiote weetjes om op te noemen, ik ben namelijk vreselijk onhandig. Ik loop tegen deurposten op, val uit bomen tijdens photoshoots (het was denk ik in eerste instantie al niet zo’n goed idee om daar in te klimmen) en ik ben gek op frikandellen met appelmoes.

Je gaat op date met een leuke man. Wat moet hij doen om een tweede date te verdienen?
Hij hoeft niet per se iets speciaals te doen. Een tweede date kun je verdienen door gewoon grappig en gezellig te zijn. Meer is er niet nodig. Als je mij kunt laten lachen, krijg je sowieso pluspunten.

Appeltje eitje! Wie moet de FHM500 volgens jou winnen?
Chelsey Weimar. Ik vind haar ontzettend mooi. Echt een natural beauty.

Is ook een van onze favorieten! Enne, over favorieten gesproken. Wat is je favoriete…
Film: Oef, die heb ik niet, want ik houd van elk genre. Ik zou echt niet kunnen kiezen.
Muziek: Latin, Hiphop, R&B en Soul.
Eten: PIZZA!
Festival: Open Air (of Vunzige Deuntjes).
Date-activiteit: Samen eten. Ik houd gewoon van eten.

?????? #Aloha ??????

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

??

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

Even het tapijt bestuderen. (?? by Arno Nieuwhof)

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

#Photography by @arno.nieuwhof #zoeyivory

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

I probably said something weird??☀️??

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

#digitals / #polaroids whatever you want to call it????

Een foto die is geplaatst door • Z O E Y I V O R Y (@zoeyivory) op

Reageer op artikel:
We spraken met FHM500-hottie Zoey Ivory over frikandellen, humor en mannen
Sluiten