Wat zou jij doen met €10.000,- netto per maand?

Redactie 20 Sep 2019 Entertainment

Prinsjesdag is weer achter de rug. Het moment waarop Den Haag hun hoedjes van stal haalt en onze aimabele koning Willem-Alexander de troonrede voorleest. Het moment waarop de miljoenennota en Rijksbegroting wordt gepresenteerd. Oftewel de plannen waar Nederland in 2020 geld aan gaat spenderen. Dat brengt ons bij de altijd leuke filosofische vraag: wat zou jij doen met €10.000,- netto per maand, 30 jaar lang? Wij hebben wel een idee.

De Staatsloterij komt 1 oktober met de Droomsalaristrekking, waarbij ze €10.000,- per maand gedurende een periode van 30 jaar gaan uitdelen. Netto! En dan te bedenken dat je daar nog salaris bovenop krijgt. Of kap je gewoon met werken? Koop je lekker een seizoenskaart van FC Barcelona om Frenkie gewoon live aan het werk te zien in plaats van achter een beeldscherm waarbij Sierd de Vos z’n favoriete tapastentjes vertelt. Wij zijn zo vrij geweest om onze 10k per maand, 30 jaar lang-begroting met je te delen.

Foto: Funda

1. Appartement huren

Voor €3.500,- huur je een riant appartement met dakterras in hartje Amsterdam of een waanzinnig stulpje met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Kun je nagaan wat je daarvoor kan krijgen op een andere plek.

Foto: Auto Keijzers Exclusive

2. Porsche 911 Targa 4S

Onze droomauto is opeens binnen handbereik. We hoeven ‘m niet te kopen voor 2 ton, leasen is veel makkelijker. Kunnen we ook weer wat anders nemen. Wij kiezen om te beginnen met de Porsche 911 Targa 4S met 420 pk. Voor €2.300,- per maand staat ‘ie bij jou voor de deur!

Foto: Flickr

3. Champions League potjes kijken

Geen potjes meer tegen VVV, Fortuna Sittard of Heracles Almelo, maar gewoon naar San Siro, Anfield Road of Santiago Bernabeu. Voor een donnie per maand moet je toch wel twee potjes kunnen kijken.

Foto: Pixabay

4. Potje overig

Houden we nog €3.400,- per maand over om uit eten te gaan en overige zaken. De ene maand geef je jezelf een Omega Speedmaster cadeau, de andere maand boek je een vakantie naar de Seychellen.

Wat doe jij met 10k?

Hoe zou jij de €10.000,- besteden? Als je nu een 1 oktober lot van de Staatsloterij koopt en de Hoofdprijs pakt, dan maak jij kans dat het niet bij dromen blijft, maar dat jij op 1 oktober de Droomsalaristrekking, 30 jaar lang, €10.000,- netto per maand binnenhaalt. Hier doe je mee!

In samenwerking met Staatsloterij

Reageer op artikel:
Wat zou jij doen met €10.000,- netto per maand?
Sluiten