Wannahaves: De EcoFlow Glacier

We kennen de trend, alles moet portable worden. Van bluetooth boxen tot draagbare heaters, tegenwoordig is er voor elke gadget een draagbare optie, zodoende presenteren wij de EcoFlow Glacier. Deze draagbare krachtpatser is ontworpen voor iedereen die moderne luxe naar de spannende buitenwereld wil brengen. De Glacier heeft alles waar je hartje naar begeert, waaronder een 297Wh-batterij voor een dag zonder stroom, wielen en een uitschuifbaar handvat om het 23 kg wegende toestel draagbaarder te maken. Ohja, ze hebben ook aan 240W zonnepanelen gedacht, ijzersterk.

Glacier

Wat de Glacier zo goed maakt? Om te beginnen koelt het apparaat razendsnel, van hartjezomer tot standje mortuarium in een kwartiertje. Ideaal voor die momenten waarop je snel je drankjes koud wilt hebben. De dual-zone capaciteit stelt je in staat om zowel een ijskastje als een vriezer te hebben, waardoor je voedsel en drankjes op de perfecte maar ook verschillende temperaturen kunt bewaren. Het absolute toppuntje is wel de ingebouwde ijsmaker, die in ongeveer achttien minuten ook daadwerkelijk achttien ijsblokjes produceert. Of dat er nou echt achttien zijn, durfen we niet te zeggen. Kunnen er zomaar twee meer of minder zijn, maar dat nemen we in de smeltende zon dan voor lief. De draagbaarheid van de Glacier wordt geregeld door een verwijderbaar telescopisch handvat en de wielen, hierdoor kun je het apparaat moeiteloos verplaatsen.

EcoFlow

Het bedrijf dat continu naar innovatie streeft in draagbare gadgets. Zij hebben de missie om mensen in staat te stellen onafhankelijk en verbonden te blijven ongeacht hun locatie. Een van de opvallendste productlijnen van EcoFlow zijn hun powerbanks, die worden aangedreven door lithium-ionbatterijen en zonnepanelen. En dat laatste is toch wel waardoor wij zo’n ding van EcoFlow willen en geen andere.

Met een indrukwekkende batterijduur van meer dan anderhalve dag biedt de EcoFlow Glacier ultieme vrijheid voor de party-people die off-grid willen gaan. De prijs is misschien wat aan de hoge kant, maar voor diegenen die willen genieten van moderne gemakken in de wildernis, is het de investering dubbeldik-en dwars waard. Voor iets meer dan duizend piek kan je er een scoren op deze site.

Reageer op artikel:
Wannahaves: De EcoFlow Glacier
Sluiten