Waarom jij een Galaxy S7 wil kopen in 2016

Weg met de iPhone, vergeet Sony en LG, en laat die Microsoft Lumia maar helemaal zitten: jij wil straks zo’n kekke Samsung Galaxy S7! Volgende maand wordt ‘ie pas onthuld, maar wij vertellen je nu al waarom hij awesome wordt.

Er zijn een boel redenen waarom je een Samsung Galaxy S7 zou willen kopen, zodra hij wordt aangekondigd op 21 februari. Niet veel later zal je zonder al teveel moeite een Samsung Galaxy S7 met abonnement kunnen aanschaffen, maar los kan natuurlijk ook. Het meest overtuigende argument is misschien wel de hardware. Die is door Samsung voor haar nieuwste topmodel weer helemaal up to date gebracht, dus je krijgt gegarandeerd het beste dat op dat moment in een smartphone te krijgen is.

Wat is dat anno 2016? Denk in ieder geval aan een scherm met een QHD-resolutie. Dat betekent heel veel pixels, en dus een ontzettend scherp beeld. De camera is ook een kunststukje, met verbeteringen ten opzichte van de toch al indrukwekkende camera van de Galaxy S6. De processor in de Galaxy S7 belooft ook bloedsnel te worden. Zo krijgt de Galaxy S7 de Qualcomm Snapdragon 820-chipset, het beste dat Qualcomm heeft.

Er komt ook nog een variant voor de liefhebbers van de afgeronde schermranden van Samsung. Deze ‘Edge-varianten’ zijn iets duurder dan de normale Galaxy S7, maar Samsung heeft inmiddels door hoe ze de techniek het beste kunnen gebruiken in de software. Gevolg daarvan is dat het een flinke boost in je productiviteit kan betekenen. Het scheelt natuurlijk ook dat het er nogal futuristisch uitziet.

De Samsung Galaxy S7 wordt waarschijnlijk een van de beste smartphones van 2016. Dat betekent echter niet dat er niet nog meer te kiezen valt. Bij GSMinfo.nl vergelijken we alle smartphones, zodat je zelf de telefoon kan uitzoeken die het beste bij je past en aansluit op je wensen.

Reageer op artikel:
Waarom jij een Galaxy S7 wil kopen in 2016
Sluiten