Waanzinnige Weggeef-Winactie: For Honor Collector’s Case

Redactie 16 feb 2017 Entertainment

We hebben weer wat om weg te geven. Dat is eigenlijk best wel jammer want deze game houden we liever zelf en spelen we nog een paar keer uit. For Honor is de game waar het om draait, deze kraker mag niet ontbreken in de collectie van iedere vent die zich een gameverslaafde durft te noemen.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft, die we kennen van bijvoorbeeld de Assassin’s Creed-games, en biedt een meeslepende verhaallijn en een intense multiplayer. Spelers treden in de voetsporen van drie machtige facties: de dappere ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai.  Vechtend tot de dood op indrukwekkende en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen die bij iedere factie-held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

Dat is dus een heel vette game die we weggeven. Het gaat om de For Honor Collector’s Case voor de PS4, die is inmiddels uitverkocht en kun je dus nergens anders meer krijgen.
Wat zit er in de Collector’s Case:

  • For Honor™ Gold Edition
  • Een exclusieve, genummerde Collector’s Box (slechts 13.065 eenheden)
  • Drie 1/3 schaal, metalen helmen op een houten standaard
  • Een exclusieve litho
  • De originele soundtrack van de game

Op het plaatje hieronder zie je hoe dat er allemaal uitziet, je krijgt er ook nog wat digitale handigheden bij zodat je een absolute baas kan worden.

Helemaal mooi dus. Wat moet je doen om deze ruige set te winnen? Simpel, Beantwoord de volgende vraag: Wat was een serie over ridders:

A) Oh Oh Cherso

B) Wie is de mol

C) Ridder Floris

Reageer op Facebook in de reacties. Onze randomizer kiest iemand met het goede antwoord uit.

 

Reageer op artikel:
Waanzinnige Weggeef-Winactie: For Honor Collector’s Case
Sluiten