Vrouwen worden slimmer en vrolijker van sperma

Kijk, dit zijn onderzoeksresultaten die serieus genomen dienen te worden. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat vrouwen niet alleen slimmer worden van onze liefdesmayonaise, hun humeur knapt er ook nog eens van op!

Deze begaafde beweringen zijn gedaan in het boek ‘Why Is The Penis Shaped Like That? And Other Reflections on Behing Human’ van schrijver Jesse Bering. Sperma bevat naast angstverminderende elementen ook andere stoffen die goed zijn voor de gemoedsgesteldheid. Zo zit er cortisol in dat de genegenheid verhoogt, estron is een algemene humeurverbeteraar, prolactine is een natuurlijk andtidepressivum, van melatoline ga je lekkerder en beter slapen en serotine is een bekend antidepressivum. Als je deze opsomming leest zou je bijna je doos tissues in de prullenbak mieteren en je eigen zaad naar binnen slurpen.

Afijn, op basis van deze lijst ingrediënten komen wetenschappers tot de hypothese dat vrouwen die onveilige seks hebben minder depri zijn dan andere chicks. Die stelling wordt ondersteund onder 293 uni studentes. Vrouwen die zonder condoom batsen neigen minder naar depressie dan vrouwen die met een rubbertje knallen of überhaupt niet van bil gaan.

Verder is het zo dat een vrouwenlichaam onderscheid maakt tussen het zaad van een vaste bedbuddy en dat van andere guys. Dan snap je ook gelijk dat vrouwen die vaak sexen zonder connie in een depressie geraken als de relatie uitgaat. Daarnaast blijkt uit ander wetenschappelijk onderzoek dat vrouwen die worden blootgesteld aan sperma beter presteren op kennistests en een hoger concentratievermogen hebben.

Prima onderzoeken als je het ons vraagt. Heb jij weer wat te vertellen vanavond tijdens het eten. Het lijkt ons sowieso verstandig om dit artikel met haar te delen. Dit zijn feiten waarvan vrouwen op de hoogte moeten worden gebracht. Het is voor hun eigen bestwil.

Oh enne, mocht je zelf supersperma willen kweken dan hebben we hier een tip voor je.

Reageer op artikel:
Vrouwen worden slimmer en vrolijker van sperma
Sluiten