Vrouwen onthullen de grootste no go’s tijdens daten

Redactie 16 nov 2017 Entertainment

Uit elkaar gaan is kut, maar het is nog kutter als je onbewust iets stoms doet dat je relatie volledig verwoest, zonder zelfs maar te weten wat de omvang is van de schade die je veroorzaakt. Daarom is het wel zo handig om te weten wat absolute no go’s zijn voor vrouwen, zodat je je best kunt doen om deze dingen te voorkomen. Deze vrouwen hebben wat issues met het mannelijk geslacht tijdens het daten en delen hun ergernissen in een online forum van Reddit.

1.“Ik kreeg te horen toen ik met daten begon, dat ik een gps-programma op mijn mobiele telefoon moest installeren, zodat hij ten allen tijde wist waar ik was. Hij flipte toen ik nee tegen hem zei, vertelde dat zijn laatste vriendin het ook deed en hij haar zo betrapte op haar bedrog, het was dus een teken van vertrouwen. Ik heb mezelf onmiddellijk uit te voeten gemaakt.”

2. “Hij probeert je te isoleren van vrienden of familie.”

3. “Lachen of negeren om je grenzen of dingen die je belangrijk vindt.”

4. “Als mannen zeggen: ‘Alle vrouwen zijn gek … behalve jij.’”

5. “Ik heb vrij vroeg geleerd als hij zegt: “al mijn exen gek zijn” het een gigantische no go is. Om één gekke ex te hebben is mogelijk, misschien twee, maar als ze allemaal gek zijn, is het niet haar schuld.”

6. “Als mannen meteen plannen gaan maken voor de toekomst, vanaf het eerste moment. Je kent me net, hebt geen idee wie ik ben!”

7. “Een van mijn grootste no go’s is wanneer mannen me proberen te psycho analyseren op de eerste paar dates, bijvoorbeeld als ze zeggen ‘Laat me raden, jij bent een van die meisjes die …’ Dit is vooral erg als ze het doen op basis van hoe ik eruitzie. Vertel me niet wie ik ben, gast. Je hebt me net ontmoet.”

8. “Mannen die zichzelf met regelmaat ‘gekscherend’ omschrijven als een klootzak, lul, enz. Of die vaak grappen maken over het gebrek aan vermogen om serieus te worden. Ik ging met een man als deze, en nam deze opmerkingen tot mijn vergissing op als zelfspot omdat ze zo verteld waren. Als hij dan uiteindelijk een waardeloze gozer blijkt te zijn, zegt hij dat het niet zijn schuld is omdat hij je gewaarschuwd heeft.”

9. “Date nooit iemand die het fatsoen niet eens kan opbrengen om beleefd te zijn tegen de bediening, iemand achter de kassa of andere klantenservicepersoneel. Diegene ben jij als de vlinderperiodes voorbij zijn.”

10. “Als er een vrouw naar je toe komt en zegt dat ze ongelukkig is, is het gezond om te proberen haar op te beuren. Het is geen piswedstrijd om haar ongelukkigheid te matchen met jouw drama verhaal, ook als ze door haar ellende gezelschap wil. Vrouwen zoeken iemand die hen troost, niet met hen concurreert.”

11. “Meer een universele no go: Te vroeg zeggen dat je van haar houdt.”

12. “Wanneer mannen duidelijk iets verbergen hebben en als je ernaar vraagt ze boos worden.”

13. “Als hij door je telefoon wilt neuzen, maar je zijn telefoon niet mag aanraken.”

14. “Als hij weigert je met vrienden van het andere geslacht om te laten gaan, vooral als het een levenslange vriend is die je al had voordat je hem ontmoette.”

15. “Handelen alsof je hun toestemming nodig hebt om dingen te mogen doen.”

Maxim

Reageer op artikel:
Vrouwen onthullen de grootste no go’s tijdens daten
Sluiten