Vrouw van 64 krijgt een taakstraf voor seks met honden

Wij dachten heel wat feestjes gezien te hebben, maar worden hier even stil van. In Engeland moest een vrouw van 64 gisteren voor de rechtbank verschijnen omdat ze op feestjes seks heeft gehad met meerdere honden. Voor de rechter verklaarde ze zich inderdaad door honden te laten nemen, maar zei ook dat ze niet wist dat dit een misdrijf is.

Wat voor feesten waren dat dan? Je kent het wel – van die feestjes waar je met je hond naar toe gaat om samen hondsdol te worden. De eigenaren van de honden keken toe hoe hun hond de vrouw nam, om er vervolgens zelf nog op te duiken.

Op een internetforum -speciaal voor mensen die van het gore verschijnsel ‘zoölogie’ houden- werden details over de feesten gedeeld. Hierdoor kwam de politie de vrouw op het spoor, waarna ze haar woning binnenvielen. Hier vonden de nog veel meer video’s waarop de vrouw seksuele handelingen verrichtte met honden.

De Daily Mirror meldt dat het vieze vrouwtje niet de gevangenis in hoeft, maar een taakstraf krijgt. Ook wordt ze 12 maandenin de gaten gehouden en krijgt ze voor 16 weken een avondklok.

 

Telegraaf

Reageer op artikel:
Vrouw van 64 krijgt een taakstraf voor seks met honden
Sluiten