Vrouw met idiote huisregels zoekt nieuwe flatgenoot die alles op moet geven

redactie 26 Nov 2018 Entertainment

Het kost even tijd voordat je een plekje ‘thuis’ gaat noemen. Het moet immers chill zijn, met al je eigen meuk en je eigen regeltjes. Als je daar geen behoefte aan hebt en je wilt wonen in een ware hel, dan is deze flat in Londen misschien wel een puik ideetje. Deze huisregels gaan namelijk helemaal nergens over. 

De mevrouw woont vlakbij het Finsbury Park in Londen. Om er zeker van te zijn dat ze de ideale huisgenoot gaat vinden, heeft ze een paar regeltjes opgesteld. Zo mag de nieuwe bewoner tussen negen uur ’s morgens en vijf uur ’s middags niet in zijn eigen huis zijn. Want dan werkt ze en ze wilt dan absoluut niet gestoord worden. Zo kun je dus nooit uitslapen, behalve in de weekenden. Klinkt kut he? Wacht maar, want dit is pas het topje van de ijsberg.

Maak wat van je leven

Het is de bedoeling dat haar nieuwe huisgenoot een bezig baasje is. Je moet creatief zijn en echt iets van je leven maken. En je moet ook een heel sociaal leven hebben, want je zou maar de hele tijd thuis zitten. Studenten zijn trouwens sowieso niet welkom.

Tuchthuis

Het is net een tuchthuis, waarin je ineens met allerlei dingen moet rekening houden. Je mag bijvoorbeeld ook niet uren bellen of skypen, want dan stoor je haar. Series kijken op je eigen kamer mag wel, maar dan moet je wel een koptelefoon op zetten. Een filmavondje met je maten zit er dus niet in. Dit komt ook omdat het niet echt toegestaan is om je vrienden uit te nodigen. Want het huis is immers voor jou en je huisgenoten en niet voor buitenstaanders. Als je een relatie hebt, mag  degene niet langer dan 3 á 4 nachten blijven slapen. Jammer joh.

Geen bierliefhebber

Dat was het. Nee man, ze is net lekker op dreef. Zo wil ze nog even duidelijk maken dat het absoluut geen sociaal huis is, alsof we dat nog niet door hadden. Koken doen ze nooit samen, daarnaast zijn feestjes taboe. Toch wil ze wel dat je sociaal en beleefd bent naar de andere huisgenoten toe. Je moet verder je douchegebruik beperkt houden, je mag pas vanaf half negen ontbijt maken en na elfen mag er niet meer gekookt worden. Oh ja en als je alleen maar bier drinkt en eten uit blik vreet,  dan heb je er ook niks te zoeken. Alcohol mag namelijk alleen in kleine beetjes, je mag absoluut niet onder invloed zijn.

Aan de schijt? Daar heeft zij schijt aan

Je mag niet te vaak naar de wc gaan. Stel je bent aan de schijt of zo, dan kan dat gewoon echt niet. Ze zegt dat als je vaak naar de wc moet, dat dit niet het huis voor jou is. Nou dat klinkt als een heerlijke, relaxte woonomgeving. Mocht je alles willen opgeven, dan is dit optrekje misschien wel echt iets voor jou.

Het Laatste Nieuws

Reageer op artikel:
Vrouw met idiote huisregels zoekt nieuwe flatgenoot die alles op moet geven
Sluiten