Voorbeschouwing: Wie gaat met de TOTO KNVB-beker aan de haal?

Zondag staat de bekerfinale tussen PSV en Ajax op het programma. De eerste onderlinge wedstrijd van dit seizoen – de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal – werd met 0-4 gewonnen door PSV. In de twee competitiewedstrijden ging Ajax met de overwinning aan de haal. In de competitie bedraagt het verschil tussen beide ploegen vier punten, in het voordeel van de Amsterdammers. De ploegen zijn dus zeer aan elkaar gewaagd. Wat heeft de bekerfinale voor ons in petto? Samen met TOTO blikken we vooruit op deze regelrechte kraker.

PSV – Ajax is ook een strijd tussen Roger Schmidt en Erik ten Hag. Beiden coaches willen uiteraard maar wat graag de KNVB beker mee naar huis nemen. Het is voorlopig hun laatste kans om de beker te winnen, want Schmidt vertrekt naar Benfica en Ten Hag gaat naar alle waarschijnlijkheid ook naar het buitenland. Het wordt dus ook hun laatste onderlinge ontmoeting van dit seizoen. Het staat 2-1 voor de trainer van Ajax, maar de Duitse opperbevelhebber van de Eindhovenaren zal niets liever willen dan de stand gelijktrekken. Denk jij dat PSV net zoals de strijd om de Johan Cruijff Schaal afrekent met Ajax? Op ‘PSV wint zonder tegengoals’ staat een quotering van 7,90. Katjing!

Nog geen account bij TOTO? Je beleeft deze kraker nog intenser door mee te spelen! Er is nu een speciale welkomstactie gaande, voorwaarde is wel dat je 24 jaar of ouder bent. Hier maak je gemakkelijk een account aan.

PSV heeft een zwaar schema voor de boeg

PSV is nog actief op drie fronten en heeft een pittig programma voor de kiezen. Donderdag moet er in eigen huis gewonnen worden van Leicester City, om een plekje in de halve finale van de Conference League te bewerkstelligen. In Engeland is deze wedstrijd in 0-0 geëindigd. Stel dat beide ploegen wederom aan elkaar gewaagd zijn, dan zal er verlengd moeten worden. Dat kan flink in het nadeel werken voor de wedstrijd van zondag. Sowieso is PSV fysiek gezien flink in het nadeel natuurlijk, aangezien het überhaupt doordeweeks moet aantreden. Aan de andere kant kan het bereiken van de halve finale ook een enorme positieve boost geven aan het moreel van het team. Denk jij dat PSV er met de winst vandoor gaat in de Kuip? Er staat een quotering van 3,85 op een zege van PSV. Interessant betje, die zeker interessant is om op in te zetten.

Klad erin bij Ajax

Waar Ajax lang op koers leek om het record van FC Twente van slechts 13 tegengoals in een seizoen te verbreken, vliegen de goals ze om de oren sinds Onana z’n comeback in de goal heeft gemaakt. De klad is er duidelijk ingekomen in het spel van de Amsterdammers. De laatste weken hebben ze zich telkens met pijn en moeite langs hun tegenstander weten te wurmen. Maar goed, toch staan ze na 90 minuten telkens weer met drie punten in hun handen. Met een voorsprong van vier punten op runner-up PSV lijken ze dan ook af te stevenen op een nieuw kampioenschap.

Naast de keeper, zijn er ook voorin wat personele problemen.  De razendsnelle theatermaker Antony wordt namelijk gemist. De Braziliaan is waarschijnlijk tot het einde van het seizoen uit de roulatie vanwege een enkelblessure. Tegen Sparta werd dit opgevangen door Berghuis op zijn vertrouwde rechtsbuiten te zetten, waarbij Klaassen als aanvallende middenvelder werd opgesteld. Daarmee bewijst de sterke bank van Ajax z’n waarde. Denk jij dat Ajax aan het langste eind trekt in de strijd om de TOTO KNVB beker? Op winst van Ajax staat een quotering van 1,85. Wat voorspellen jullie voor deze titanenstrijd? Deel je voorspelling in de comments op Facebook, zet in bij TOTO en maak kans om knaken te pakken!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

 

In samenwerking met TOTO

Reageer op artikel:
Voorbeschouwing: Wie gaat met de TOTO KNVB-beker aan de haal?
Sluiten