Voorbeschouwing: zo ga jij geld verdienen bij de klassieker Duitsland-Nederland

Redactie 5 Sep 2019 Entertainment

Er staat weer een nieuwe editie van Duitsland-Nederland op de planning. De klassieker der buurlanden. Altijd een speciale wedstrijd. Een pot tussen twee aartsrivalen, mede ingegeven door de geschiedenis. Maar wat zijn de verwachtingen? Samen met TOTO blikken we vooruit op deze belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tussen Duitsland – Nederland.

 Van Gerd Müller in ’74 tot de speekselachtige clash tussen Frank ‘de Lama’ Rijkaard en Rudi Völler. Van Ronald Koeman die z’n reet afveegt met een Duits shirtje tot het briefje van Lodeweges tijdens de wedstrijd in de Nations League in 2018. Wedstrijden tussen Hollandia en onze oosterburen staan altijd garant voor spektakel. Voor Nederland is dit dé interland der interlands, maar wat gaan we er op vrijdagavond in het Volksparkstadion in Hamburg van bakken?

Toevallig hebben we binnen nu en het afgelopen jaar al drie keer tegen die Duitsers gespeeld. De balans is gelijk. We hebben een keer gewonnen (3-0) en gelijk gespeeld (2-2, briefje van Lodeweges). Dat was om de Nations League. Een leuk toernooitje waarin Oranje weer op de kaart is gezet als voetbalnatie, maar je kwalificeert je er niet mee voor het EK. Daarom is die nederlaag van afgelopen maart tegen de Duitsers ook zo zuur. We hebben weliswaar twee wedstrijden minder gespeeld, maar op dit moment staan we gewoon 9 punten achter op Noord-Ierland. Er moet morgen dus een resultaat worden gehaald.

Voorspelling Duitsland – Nederland

Maar als we geld moeten inzetten, dan telt hoop niet. Dan gaat het om realisme. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat wij niet denken dat Nederland gaat winnen morgen. Daarvoor hebben we het te lastig tegen de Duitsers. Dat is gewoon een ijzersterk team, die in alle afgelopen onderlinge ontmoetingen eigenlijk altijd het betere van het spel had. Onze verdediging is van gewapend beton, maar onze aanval is te zwakjes. Een overwinning van Duitsland staat op een quotering van 1,96. Een gokje op Nederland kan lonen, want de quotering daarvoor is 3,60 en ook een gelijkspel is interessant met een quotering van 3,80. Wij spreiden de kansen en zeggen dat Duitsland niet verliest. Daarvoor staat een quotering van 1,30. Verder denken we wel dat beide teams een goal maken, daar staat een quotering op van 1,56. Samen is dat een betje van 1,86. Zetten dus!

Dwergstaatjes-bet

Maar er zijn nog meer wedstrijden waar interessante bets te plaatsen zijn waarmee we de bookies kunnen pakken. Zie hieronder de dwergstaatjesbet.

San Marino – België

San Marino is een elftal waarin de leraar van groep acht rechtsbuiten staat en de automonteur van de plaatselijke Alfa Romeo dealer centraal in de verdediging. Die kunnen er geen hout van. Een overwining van San Marino zou TOTO failliet kunnen laten gaan, want er staat een quotering van 60,00 op. Gaat niet gebeuren. België wint en met minimaal vijf doelpunten verschil. Staat gewoon een quotering op van 1,44. Wij durven ‘m wel aan!

Turkije – Andorra

Een vergelijkbaar potje is die tussen Turkije en Andorra. Turkije is leuk team waarin jong talent en oude rotten zijn gecombineerd, terwijl Andorra een ander voorbeeld is van een houthakkersteam van het niveau van een Derde Klasse Zondag. Wij durven wel te stellen dat er meer dan 3,5 keer gescoord gaat worden. Interessant betje, met een quotering van 1,73 keer je inzet. Niet nadenken, gewoon inzetten!

Litouwen – Oekraïne

We sluiten af met de nummer laatst tegen de nummer 1 in groep B. Litouwen – Oekraïne. We zouden er niet direct voor thuisblijven, in tegenstelling tot een betje zetten. De mythische oud-spits Shevchenko staat aan het roer bij Oekraïne en dat loopt als een raket. Natuurlijk pakken ze ook Litouwen, die met een miezerig puntje onderaan bungelen. Quotering van 1,32 jongens. Wakker worden!

Totaal

Wij zetten een donnie op deze combinatie, wat ons toch een lekkere 49 euro winst gaat opleveren. Kunnen we weer lekker uit eten met het vrouwtje. Hier kun je nog even alle quoteringen van TOTO voor de EK-kwalificatie checken. Succes mannen!

In samenwerking met TOTO

Reageer op artikel:
Voorbeschouwing: zo ga jij geld verdienen bij de klassieker Duitsland-Nederland
Sluiten