Voorbereidingen van Mocro Maffia seizoen 2 zijn begonnen

redactie 22 Jul 2019 Entertainment

Uit een Instagrampost van Robert de Hoog (Tatta) kunnen we opmaken dat de voorbereidingen van Mocro Maffia seizoen 2 in volle gang. Hij post namelijk een foto van het script in zijn story. We wisten al een tijdje dat er een tweede seizoen kwam van de succesvolle Videoland serie, maar nu zijn ze dan ook eindelijk begonnen.

De serie gaat over de vrienden Romano, Potlood en De Paus die van de kleine criminaliteit naar het grotere werk gaan. Binnen no time zijn ze de cocaïnekoningen van Amsterdam maar dit geeft geen positieve draai aan hun vriendschap. De voormalige vrienden staan uiteindelijk lijnrecht tegenover elkaar en dat levert een shit load aan spanningen op.

Seizoen 2

“We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie”, vertelt maker en acteur van de serie Achmed Akkabi. De opnames zullen dus zeer binnenkort wel beginnen, aangezien Robert de Hoog het script al aan het doornemen is.

RTL laat ook weten dat het nog niet zo ver is, maar dat het opnamegeweld binnenkort losbarst. De zender laat op een later moment weten wanneer we kunnen genieten van een vers seizoen van de toffe serie.

Reageer op artikel:
Voorbereidingen van Mocro Maffia seizoen 2 zijn begonnen
Sluiten