Volgens onderzoek zijn seks en slapen de ultieme geheimen tot geluk

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

Het leek ons al zo klaar als een klontje dat deze twee favoriete bezigheden je ook gelukkig maken. Nu hebben de pientere mannen en vrouwen van Oxford Economics en de National Centre for Social Research dat ook bevestigd. Altijd fijn om te weten dat je op de goede weg bent.

Volgens het nieuwe onderzoek is de ultieme sleutel tot geluk dus in bed te vinden, of het nu zeer actief of juist zeer lui is, beide maken ons gelukkig. Da’s lekker makkelijk. Zolang je maar in bed te vinden bent ben je goed bezig. Voor het onderzoek zijn 8.250 mensen ondervraagt over hun levens en emotionele genoegdoening. Uit de resultaten blijkt dat mensen het gelukkigst zijn als ze hun tijd doorbrengen in bed, of dat nou slapend is of niet.

De onderzoekers zeggen: “Slapen was de sterkste indicator van een breder gevoel van welzijn, waarbij andere factoren werden gecontroleerd. Het merendeel van degenen met de hoogste Living Well-scores meldde dat ze zich het meest uitgerust voelde het merendeel van de tijd (60 procent). Over de bevolking als geheel stelden ruim een derde (35 procent) dat ze vrij of zeer tevreden waren met hun seksleven.”

Dus samenvattend, degenen die goed sliepen en zich uitgerust voelden waren het gelukkigst, net als de degene die vaak tot regelmatig van bil gaan. Nou dan kunnen we er dus veilig van uitgaan dat je om een gelukkig leven te leiden, je dus nooit uit je bed moet komen. Slaap de ganse dag, wordt alleen wakker voor een energierijke snack waarna je lekker volop te keer kan gaan met je vriendin/scharrel/balmaatje. Geld maakt dus inderdaad niet gelukkig, maar het is wel handig om een heerlijk bed van te kopen waar je lekker in kan wegdromen en dat goed mee veert tijdens de seks.

Maxim

Reageer op artikel:
Volgens onderzoek zijn seks en slapen de ultieme geheimen tot geluk
Sluiten