Volgens Maxim Hartman is de plant een ware vrouwenmagneet

Redactie 24 okt 2017 Entertainment

Maxim Hartman for the rescue. De mannelijke pleitbezorger komt al jaren op voor het belang van de gepiemelden en die missie zet ‘ie vol goede moed door. In een nieuwe zesdelige serie laat Maxim zien dat de plant bij de drie belangrijke P’s hoort: Peuter, Puppy en Plant.

Net als een peuter of een puppy, laat een plant de zachte, zorgzame kant van een man zien. “We moeten nu een man 2.0 worden. Dus met vrouwelijke eigenschappen maar wel assertief en voor onszelf opkomend,’ aldus Maxim. Een plant geeft de man de mogelijkheid om zich van zijn zogenaamde zachtere, verzorgende kant te laten zien. Achter iedere succesvolle man, staat een plant. Dat vinden de vrouwtjes fantastisch en daar krijg je dus veel aandacht mee. Ze smelten en zijn dol op mannen met een plant.”

Het is allemaal nieuw voor ons, maar wij zijn nooit te beroerd om te leren van een groot masculiene voorvechter als Maxim Hartman. Zet je leesbril op, ga in aandachtige en leergierige houding zitten en zet je hersenen op standje opslaan. Hier komt de eerste aflevering.

 

 

 

Reageer op artikel:
Volgens Maxim Hartman is de plant een ware vrouwenmagneet
Sluiten