Dit zijn de meest stijlvolle voetbalshirts voor het nieuwe seizoen

Het voetbalseizoen zit er alweer een tijdje op. De voetballers zijn op vakantie en ondertussen vliegen de geruchten over transfers je om de oren. Bellingham naar Real Madrid, wat doet Mbappé en wie verkassen er allemaal naar Saudi-Arabië? Onze favoriete bezigheid in de zomer? Kijken welke shirts de teams volgend jaar gaan dragen. Ieder jaar varieert het weer van oerlelijk tot een uit de kluiten gewassen fashionitem. We zetten de mooiste voetbalshirts van het jaar (tot nu toe) even voor je op een rij.

1. AS Roma (thuis)

Op plek één met een uitroepteken. Want, wauw! AS Roma keert dit seizoen terug naar Adidas als shirtsponsor en samen grijpen ze terug naar het verleden. Dit is onze favoriet tot nu toe. Met hele grote afstand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Italia (@adidasita)

2. Corinthians (vierde)

Ook in Brazilië weten ze best hoe ze een mooi shirt in elkaar draaien. Corinthians levert een absoluut meesterwerk af. Het werd zelfs ontworpen door een fan. Simplistisch maar oh zo stijlvol.

voetbalshirts
Foto: Nike x Corinthians

3. Liverpool (thuis)

Ook Liverpool houdt het bescheiden met het tricot voor Anfield. Maar ook hierin is dat aardig gelukt. Als je The Reds heet, moet het natuurlijk wel voornamelijk rood zijn, maar de witte accentjes geven het toch net dat beetje extra.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

4. Paris Saint Germain (uit)

De Parijzenaren verloren Leo Messi maar krijgen daar een juweel van een uitshirt voor terug. Oké, niet helemaal een eerlijke ruil maar toch. Het shirt mag er zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Saint-Germain (@psg)

5. AC Milan (thuis)

Italianen zijn natuurlijk de stijlkoningen en dat laten ze bij AC Milan ook maar even zien. Ze gaan hun wedstrijden in het San Siro komend seizoen in dit prachtexemplaar spelen. Al kun je er net zo goed mee over straat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AC Milan (@acmilan)

Bonus: Celtic (gerucht)

Het is nog niet bevestigd, maar Celtic zou dit jaar een speciaal shirt onthullen ter ere van hun jubileum. Wij trekken onze portemonnee alvast. Dit is geen voetbalshirt, dit is een ultiem fashionstatement.

Hier kijken we nog naar uit

Ze hebben nog niets van zich laten weten maar we kijken reikhalzend uit naar het nieuwe shirt van de Italiaanse tweedeklasser Venezia. Die komen jaar in jaar uit met absolute parels van voetbalshirts en we kunnen niet wachten om te zien wat ze dit jaar hebben verzonnen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de meest stijlvolle voetbalshirts voor het nieuwe seizoen
Sluiten