Vjeze Fur nam onze Instagram een dagje over en het was hilarisch

Redactie 19 nov 2018 Entertainment

Afgelopen zaterdag nam Vjeze Fur aka Vieze Freddy aka Vjeze van de Jeugd van Tegenwoordig aan Instagramaccount voor een dagje over. Het werd een dag om nooit te vergeten.

Als je ons al een tijdje volgt dan weet je dat we ons wachtwoord soms een dagje afstaan in het kader van de Instagram take-over. Van Geraldine Kemper en Anna Nooshin tot Patrick Laureij en Shelly Sterk. Ze deden allemaal al eens mee. Dit keer was het dus de beurt aan Vjeze Fur en hij nam zijn taak als tijdelijk waarnemer uiterst serieus.

De take-over van Vjeze Fur

De basis van de Instagram take-over is dat je de volgers van FHM een dagje meeneemt in het turbulente leven van bekend persoon X. Via filmpjes, foto’s en boomerangs kunnen de volgers dankzij Instagram Stories piekfijn op de hoogte worden gehouden van het wel en wee van de beroemdheid. Dat deed Freddy ook. Mocht je het allemaal gemist hebben, dan hebben we het hieronder nog eens voor je samengevat.

Zo, dat was leuk hé? Maar daar stopte het nog lang niet bij Ome Fred. Nee man, de kokende halfgod van het westelijk halfrond nam zijn taak als take-over uitermate serieus. Achter de schermen gebeurde er nog veel meer. Zo paste hij om te beginnen maar gelijk even de tekst in onze bio aan.

Nu dat gedaan was, kon Fred verder. Om te beginnen mengde hij zich maar even in ons gesprekje met Maxim Hartman.

Haha, dit krijg dus bij een gesprek tussen volkshelden Maxim Hartman en Vjeze Fur. Ondertussen postte Vjeze even gezellige kookvideo op onze wall. Let ook zeker even op het bijschrift!

View this post on Instagram

Vandaag neemt insta legend @vjeze_fur ons account over! Volg hem en #lekkerfred als je knappe vrouwen wil zien. En TAG IEMAND DIE VAN AUTO’S houdt. 🐛🧚🏿‍♀️

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

En wat doe je als je Vieze Fred heet en een dagje de macht van FHM in handen hebt? Alfred weet het wel! Modellen aanschrijven. Nou is mister Tratlehner nogal fan van Neerlands succesvolste YouTuber Nikkie Tutorials. Dus ja, waarom niet even polshoogte nemen?

Vooralsnog geen reactie trouwens. Terwijl Vieze Fur zich opmaakte voor wederom een optreden in de Melkweg, postte hij weer een video op onze wall. In de historie van de Instagram take-over had nog nooit iemand het aangedurfd om überhaupt iets op onze wall te posten, maar Fred deed het gewoon. Dit keer in de hoedanigheid van z’n nominatie voor Esquires Best Geklede Man-verkiezing.

View this post on Instagram

OMG @vjeze_fur is HET hotste meisje van heeeeel het Nederenland. #lekkerfred

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

Wilde, vrije, virale man is het toch ook. Na dit pareltje van een video, vond hij nog wat tijd om quessswho te complimenteren.

In de tussentijd was hij ook niet te beroerd om alle uitzinnige fans persoonlijk van repliek te voorzien. Zo normaal gebleven!

Maar aan al het moois komt helaas een eind, zo ook aan de take-over van Vjeze. Hij besloot om af te sluiten met een onnavolgbaar mooi filmpje in zijn rode trui.

View this post on Instagram

Stem op @vjeze_fur voor esquire’s best gekleede man.

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

Tot slot willen we je zijn recept voor Japansige vis zeker niet onthouden, die kun je hier checken. Fred, je was geweldig. Bedankt voor alles en laten we dit nog eens dunnetjes overdoen, want dit smaakt naar meer.

Reageer op artikel:
Vjeze Fur nam onze Instagram een dagje over en het was hilarisch
Sluiten