Vjeze Fur bakt erop los in eigen kookshow

redactie 5 Jul 2019 Entertainment

We roepen het al jaren en nu zijn onze gebeden verhoord! Vjeze Fur van Nederlands meest bijzondere groep heeft zijn eigen show gekregen en wij zitten aan de buis gekluisterd. Lekker Fred in het Land is onze kijktip van de dag!

Vjeze Fur beleeft tegenwoordig z’n tweede jeugd met zijn eigen kookprogramma op de publieke omroep. Freddy krijgt hier de totale vrijheid om wat eetbaars in elkaar te flansen met hulp van sterrenkoks die ervoor moeten zorgen dat de eters niet het loodje leggen. Dit moet natuurlijk ontsporen.

View this post on Instagram

Een trots moment. De cover van mn kookboek is hier. LINK IN BIO om te besteljen

A post shared by Freddy (@vjeze_fur) on

Wat kun je nu verwachten van zo’n kookshow? Het ligt in ieder geval voor de hand dat het geen ‘Heel Holland Bakt’-spin-off is. We zien Vjeze Fur iedere week een buitengewoon absurdistische ontdekkingsreis maken, op zoek naar al het lekkers dat in Nederland voor het oprapen ligt. De meest bizarre  creaties en wezens komen voorbij, we weten dan ook nog steeds niet zeker wat we gezien hebben. Het gaat om de reis naar een gerecht, de ontwikkeling, aldus Freddy. Middenin de natuur probeert ie de ingrediënten te vinden om een voedzaam maaltje op tafel te kunnen zetten en de kijkers te verrassen. We kunnen wel stellen dat die doelstelling gehaald is.

Iedere donderdagavond kun je Vjeze Fur om 22:20 bewonderen op de buis en natuurlijk op NPO Start!

View this post on Instagram

VANAVOND OP NPO3 #LEKKERFRED IN HET LAND. 22:20

A post shared by Freddy (@vjeze_fur) on

Reageer op artikel:
Vjeze Fur bakt erop los in eigen kookshow
Sluiten