De Villa NEO is een landhuis in z’n uiterst moderne vorm

redactie 12 Oct 2019 Entertainment

Over moderne villa’s gesproken, zo hé. Check dit ding dan even. Als je van strak en gepolijst houdt is deze crib perfect voor jou. Baan je via de video hieronder een virtuele weg door dit ‘bescheiden’ optrekje.

Holland

Het royale landhuis staat dan wel in Duitsland, maar is gebouwd door Nederlanders. De architecten van Querkopf Architekten zitten achter de blauwdrukken van dit pareltje tussen de natuur. Zij beschrijven dit 2-verdiepingen gebouw als “Een sculptuur uit steen gehouwen.” De ramen bedekken alles tussen de vloer en het plafond, dus privé is het niet persé. Maar dat is dus ook de reden dat dit geval tussen de dichtbegroeide Duitse bossen staat. Maar daarom geven de slaapkamers wel een indruk alsof je werkelijk buiten in de natuur ligt te pitten.

Je vindt dit riante architectonische hoogstandje weggestopt tussen de bossen in het Duitse Hamburg. We zien een lekker langwerpig zwembad, v-vormige pilaren die ervoor zorgen dat het huis niet in elkaar zakt, luxe slaapkamers, een open woonkamer, grote keuken met warme haard en het is natuurlijk gebouwd op een prachtige locatie. Één thema is overal in terug te zien: Moderniteit.

 

Reageer op artikel:
De Villa NEO is een landhuis in z’n uiterst moderne vorm
Sluiten