Deze zieke villa in Canada kost je 59 miljoen dollar, maar dan heb je ook wat

redactie 6 okt 2018 Entertainment

Er zijn in de loop der jaren aardig wat Nederlanders naar Canada geëmigreerd. Dat is op zich niet heel vreemd. In Canada heb je alle ruimte, prachtige natuur, gave steden en Céline Dion. Alle facetten voor fijn en aangenaam bestaan. Natuurlijk heb je wel woonruimte nodig. In een doos ergens bij de Niagara Watervallen is natuurlijk leuk, maar wel een beetje fris. Gelukkig zijn wij vet goed in mooie huisjes scouten. Dat je over het prijskaartje moeilijk gaat doen, begrijpen we. We kunnen ook niet alles he. 

Dit is ‘m dan, The Chester Hall. Het reusachtige huis bevindt zich vlak naast het Ontariomeer. Toch heb je dat meer niet nodig om te zwemmen, The Chester Hall heeft namelijk 2 zwembaden. Verder heeft de mansion een danszaal, 6 slaapkamers, 8 badkamers (maar waarom in godsnaam?),  een garage voor 12 bolides, een biljartkamer, een bioscoop, een kerkje, een tennisbaan  en een wijnkelder. Wat ook chill is, is dat je je helikopter er kan neerpleuren. Daarvoor moet je natuurlijk wel een helikopter hebben.

Voor 59 miljoen dollar is dit allemaal voor jou. Sla je spaarvakken alvast helemaal naar de tering. Daarna is er moment voor je tranen. Zet My Heart Will Go On van Céline Dion tijdens dit moment loeihard aan.  Alles komt goed. Uiteindelijk.

 

 

 

Reageer op artikel:
Deze zieke villa in Canada kost je 59 miljoen dollar, maar dan heb je ook wat
Sluiten