Maak kennis met vijf nieuwe bendeleden van La Casa De Papel seizoen 3

redactie 25 Jun 2019 Entertainment

Nog een paar weekjes wachten en dan is het zo ver. 19 juli kunnen we eindelijk het derde seizoen van La Casa del Papel gaan uitspelen. Er wordt steeds meer bekend over het nieuwe seizoen. Nu ook, er zijn namelijk vijf nieuwe bendeleden bekend gemaakt door niemand minder dan de Profesor himself.

In de eerdere seizoenen bestond de bende o.a. uit Denver, Tokio en Rio. Even ter herinnering, ze pleegden een overval op de Koninklijke Munt van Spanje. Wat hun volgende plan is weten we nog niet, maar ze krijgen in ieder geval versterking van vijf nieuwe gangsters. La Casa de Papel deelde de volgende filmpjes op Twitter:

Versterking

Met de twee nieuwe vrouwelijke bendeleden hebben we al eerder kennisgemaakt. Dit zijn Raquel (die eerder de bende wilde pakken) en Monica (die werd gegijzeld in het gebouw). De twee ga je vooral zien als Lissabon en Stockholm. Van de nieuwe mannelijke bendeleden zijn alleen nog de bendenamen bekend: Palermo, Marseille en Bogota. Gaat deze versterking zorgen voor een nog grotere overval? We zullen het over een paar weken te weten komen. Dat wordt aftellen maar…

Reageer op artikel:
Maak kennis met vijf nieuwe bendeleden van La Casa De Papel seizoen 3
Sluiten