De 5 beste winterjassen voor dit seizoen

We moeten er nu echt aan geloven, het is officieel weer koud. Voor de mensen die het kopen van een nieuwe winter jas nog hebben uitgesteld, deze blog is er om je te helpen! 

Het uitkiezen van de perfecte winterjas kan lastig zijn, er zijn er namelijk een boel op de markt en het is natuurlijk wel iets waar je het hele seizoen in gezien wordt. We hebben onze vrienden van Bruut gevraagd ons wat advies te geven in het kopen van de beste jas voor de aankomende winterdagen.

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

Een echte icon in de puffer game, de Nuptste Jacket kan niet aan je voor bij zijn gegaan de afgelopen jaren. De jassen staan al tijden bekend om de uitstekende kwaliteit en hoe warm ze je houden. Of je nu een jas zoekt voor op wintersport, of gewoon iets stijlvols, de Nuptse is een perfecte keuze voor zowel dames als heren.

Foto: Bruut

Daily Paper Nicole Puffer

Een van de nieuwere modellen van Daily Paper: de Nicole Puffer. Een simpel silhouette perfect voor every day wear. De jas heeft een oversized fit, gemaakt van waterbestendig materiaal. Het simpele design werkt bij vrij wel elke outfit en wordt net zoals de Nuptse, unisex aangeboden.

Foto: Bruut

NASA Safety Jacket

Mocht je nóg minimalistischer willen gaan, dan is deze jas perfect voor jou! De branding zit namelijk enkel op de mouw en het silhouette van de jas is enorm strak en simpel. De Safety Jacket van New Amsterdam Surf Association komt in een beige en zwarte kleur. En als we het hebben over comfort, dan is deze jas zeker een aanrader.

Foto: Bruut

The New Originals Walk Man Puffer

Geïnspireerd op de ouderwetse draagbare Walkman cd’s spelers. The New Originals kwamen dit jaar met een originele extra toevoeging op je standaard dagelijkse jas met de Walk Man Puffer. De zak aan de voorkant is er niet alleen als unieke extra maar is ook zeker bruikbaar én enorm handig. De iconische Cloud Nine Puffer van TNO stond al een tijdje is onze favorieten list, en de walkman puffer stelt ons zeker niet teleur.

Foto: Bruut

Arte Joey Puffer

Als laatste in onze top vijf, maar zeker niet de minste, staat de Joey Puffer van ARTE Antwerp. Een simpel, tijdloos silhouette die past bij elke outfit. Dit seizoen biedt het merk de jas ook aan in een prachtige lila kleur. De jas is gevuld met de Primaloft-behandeling, wat er voor zorgt dat je jas ook permanent waterbestendig is!

Scoor jouw winterjas

Ga naar Bruut en ontdek alle jassen zelf!

Reageer op artikel:
De 5 beste winterjassen voor dit seizoen
Sluiten