Deze functies op de Xbox Series X wist jij nog niet

Je zou denken dat je alles wel wist over de functies van de Xbox Series X, maar niets is minder waar. Hoewel de console al bijna 3,5 jaar uit is, zijn deze verborgen functies moeilijk te ontdekken. Wij hebben het voor jou even kort uitgelegd.

Of je nu al jarenlang actief bent in de wereld van Xbox of pas net om de hoek komt kijken, deze verborgen functie goed van toepassing voor jou.

Community

Er zijn op platformen als Reddit talloze online community’s te vinden over welk onderwerp dan ook. Natuurlijk bestaat er ook eentje over de populaire Xbox. Reddit-gebruiker Matchoo93 is zo vriendelijk geweest om zijn wijsheid te delen met mensen van de gamewereld.

Verborgen opties

‘Dubbelklik op de deelknop (op de Xbox Series X) om rechtstreeks naar je lijst met opnames te gaan.’ Veel mensen waren verbaasd toen ze het voorbij zagen komen. Xbox-spelers waren totaal niet op de hoogte van deze functie.

Een andere nuttige tip kwam van BuckThundersen. Hij schreef het volgende: ‘er is een instelling om de tv-luidsprekers automatisch te dempen nadat een headset is aangesloten. Het leidt nu veel minder af.’

Na deze tips, gingen de andere spelers ook hun trucjes vrijgeven op het internet. Game_Bread merkte ook het volgende op: ‘niet noodzakelijkerwijs verborgen, maar er is een optie Nachtmodus in de toegankelijkheidsinstellingen die een blauwlichtfilter activeert op elk gewenst moment. Handig om je vermoeide ogen te verminderen als je van plant bent om ’s avonds laat te gamen.’

Xbox-update

De nieuwste update die gamers kunnen verwachten op de Xbox Series X is best bizar. De Xbox moet aanraakbedieningen bieden voor Xbox Remote Play. Dit zorgt ervoor dat je niet achter je console hoeft te zitten of een controller bij de hand moet hebben als je games wilt spelen. Verder komt er een nieuwe optie om je automatisch uit te loggen bij je console als je klaar bent met spelen.

Reageer op artikel:
Deze functies op de Xbox Series X wist jij nog niet
Sluiten