Bied nu mee in de veiling voor plek #250 in de FHM500 (en tickets voor het event)

Het is inmiddels uitgegroeid tot een jarenlange traditie. Elk jaar zamelen wij rondom onze FHM500-campagne geld in voor een goed doel, door plek #250 uit het magazine te veilen. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar Stichting Free a Girl. Bieden kan via de website van Catawiki.

Het afgelopen jaar hebben we deze actie uitgebouwd met een toffe Charity Veiling, waar je kon bieden op diverse unieke kavels. Het heeft geresulteerd dat we in totaal maar liefst €8.000,- hebben opgehaald voor het goede doel. Dat gaan we dit jaar dunnetjes overdoen, om te beginnen door plek #250 in de FHM500 te veilen. We zijn bijzonder verheugd om te zeggen dat we dit jaar geld gaan ophalen voor Stichting Free a Girl.

Free a Girl

Stichting Free a Girl bevrijdt meisjes uit de kinderprostitutie. Daarnaast investeert Free a Girl in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. Ook werkt Free a Girl samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Oprichter van Free a Girl, Evelien Hölsken vertelt over de samenwerking: “Ik ben trots op onze samenwerking met FHM, die dit jaar het belangrijke thema van female empowerment omarmt. Het is inspirerend om te zien dat FHM de schoonheid en kracht van vrouwen viert, terwijl het tegelijkertijd een platform biedt om bewustzijn te creëren rondom de missie van Free a Girl. We hopen dat deze samenwerking niet alleen de waardevolle bijdrage van sterke, onafhankelijke vrouwen in onze samenleving erkent, maar ook helpt om de essentiële fondsen te werven die nodig zijn om onze impact te vergroten en nog meer meisjes te redden uit situaties van seksuele uitbuiting.”

Het is natuurlijk een prachtig cadeau om je vrouw, dochter of vriendin mee te verrassen. Maar je kan het ook als marketingactie zien, zoals de hoogste bieder van vorig jaar heeft gedaan. Het maakt ons niet uit. Het is jouw plekje, dus jij bepaalt wat je ermee gaat doen. Wij willen gewoon zo veel mogelijk geld ophalen voor Stichting Free a Girl.

Veiling

Dit is de uitgelezen kans om een plek in de FHM500 te bemachtigen en toegang te krijgen voor twee personen tot het exclusieve FHM500 lanceringsfeest dat op 1 juni zal worden georganiseerd in Amsterdam. De veiling is open van 21 maart en sluit op 27 maart. Je moet zelf een geschikte foto aanleveren die we kunnen gebruiken in het magazine. Waar wacht je nog op?

BIED HIER MEE OP EEN PLEK IN DE FHM500 EN TICKETS VOOR DE RELEASE PARTY

Reageer op artikel:
Bied nu mee in de veiling voor plek #250 in de FHM500 (en tickets voor het event)
Sluiten