Veiligheidsbeugel klapt open bij attractie in Amsterdam

Redactie 12 apr 2017 Entertainment

Gisteren lieten we jullie een filmpje zien van een meisje dat werd rondgeslingerd in een attractie op een Franse kermis. Het is de grote angst van iedere trouwe pretparkbezoeker en gebeurt eigenlijk nooit, maar dinsdag was het raak in Amsterdam!

Op de kermis op de dam werd de Bungee Katapult van de attractie gereed gemaakt om de inzittende vrouwen een leuke adrenalinestoot te geven. We kunnen met zekerheid zeggen dat het gelukt is.

Wanneer de attractie van start gaat, glijdt de vrouw langzaam uit haar stoeltje  onder haar gordel vandaan en begint geheel begrijpelijk keihard te brullen terwijl haar benen in de lucht bungelen. De veiligheidsbeugel schoot los bij de lancering waardoor de jongedame in haar grootste nachtmerrie belandde. Gelukkig hield de gordel haar nog net binnen de attractie waardoor erger leed voorkomen werd.

De eigenaar van de katapult verklaarde dat de vrouw verkeerd in haar stoeltje is gezet en daarbij per ongeluk de knop aanraakte die ervoor zorgt dat de veiligheidsgordel openklapt. Met de attractie is verder niets mis.

nu.nlAT5

Reageer op artikel:
Veiligheidsbeugel klapt open bij attractie in Amsterdam
Sluiten