Vans x Van Gogh Museum komen met gruwelijke nieuwe kledinglijn

Redactie 1 aug 2018 Entertainment

Voor het werk van Vincent van Gogh hoef je binnenkort niet meer helemaal naar het Van Gogh Museum. Je kunt de kunstwerken gewoon zelf om je voeten dragen dankzij de nieuwe collectie Vans x Van Gogh Museum. De schoenen fabrikant en het museum in Amsterdam zorgen hiermee voor een paar hele kunstzinnige sneakers en andere kledingstukken op.

Elk stuk uit de collectie is geïnspireerd op vier meesterwerken van de bekende schilder. Denk bijvoorbeeld aan de Zonnebloemen en zijn zelf portret. Die zijn natuurlijk te zien op de misschien wel even herkenbare Vans sneakers, shirts, hoodies en baseball caps.

“We are delighted with the Vans x Van Gogh Museum collection, as it ties in with our mission to make the life and work of Vincent van Gogh accessible to as many people as possible in order to enrich and inspire them”, zegt Adriaan Dönszelmann, manager van het Van Gogh Museum.

Slimme manier om kunst ook mainstream te maken in ieder geval. Vanaf 3 augustus start de online verkoop op de site van Vans en wij hebben zo het vermoeden dat je er heel snel bij moet zijn. Wie wil er nou geen Van Gogh patta’s.

Foto’s: Vans / Van Gogh Museum.

Reageer op artikel:
Vans x Van Gogh Museum komen met gruwelijke nieuwe kledinglijn
Sluiten