Vans lanceert gruwelijke premium collectie ‘Off The Wall’

Als we aan Vans Off The Wall denken, komt waarschijnlijk het beeld van de klassieke zwarte sneakers met een witte streep en rood label naar voren. Grote kans dat ook jij minstens één paar in je kast hebt liggen. Maar met de aankomende lancering van de nieuwe collectie van Vans kunnen we zeggen dat het oude absoluut het nieuwe ontmoet.

De introductie van OTW by Vans is een (letterlijk) hoogtepunt van het skatemerk. In Juni 2023 werd de collectie voor het eerst geïntroduceerd tijdens Paris Fashion Week Men’s met een hoge skateboard-installatie aan de Seine.

Vans ‘Of The Wall’

Sinds de jaren 50 produceert het bekende merk Vans sportschoenen die zowel vrouwen als mannen van diverse achtergronden aanspreken Het merk draagt de dragen de slogan ‘Off the Wall’, maar wat betekent dat eigenlijk? Het verwijst naar een manoeuvre waarbij een skater volledig uit de baan schiet. Dit leuke weetje kun jij in je achterzak steken!

De nieuwe OTW-collectie opent de deur naar allerlei coole ontwerpen en ervaringen. Vans pakt het anders aan en brengt de tofste mensen uit de skateboard-, kunst-, design, muziek- en entertainmentwereld samen in een collectie gemaakt van, jawel, ‘premium’ materiaal.

Half Cab Reissue 33 Vibram

De eerste drop van de nieuwe collectie is de unieke Half Cab Reissue 33 Vibram. Deze geeft een frisse twist geeft aan de meest iconische old skool skateschoen met een speciale ‘Vibram’ buitenzool. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende suède/mesh kleuren. De nieuwe collectie beperkt zich niet tot nieuwe schoenen, maar komt ook met nieuwe kledingstukken: de Patchwork Drill Chore jas, Patchwork Drill broek en bijpassende buckethat, allemaal in het herkenbare dambord patroon. Een ideale outfit om mee te flaneren op een festival!

OTW by Vans is binnenkort verkrijgbaar in geselecteerde winkels.

Foto: vans.nl

Reageer op artikel:
Vans lanceert gruwelijke premium collectie ‘Off The Wall’
Sluiten