Schaken voor ouwe lullen? Nee joh, check deze Vans Slip-On!

Checkerboard patta’s? We hebben het natuurlijk over de iconische Vans Slip-On. Niets is zo herkenbaar als de in 1977 gelanceerde skater-schoen. Iedereen heeft ze wel eens aan de voeten gehad. 

De klassieker kwam de wereld in nadat de kids van Van Dorens zich verveelden en ruitjes zaten te tekenen op hun schoenen. Klojo’s! Hebben wij ff geluk, want door het geouwehoer van zijn nageslacht lopen wij nu met z’n allen op dit prachtig juweeltje. Het iconisch model is vooral door de legendarische cultfilm Fast Times at Ridgemont High de lucht in geschoten. Het werd hierdoor een internationaal succes. Vans gaat daarom voor het eerst een limited edition Fast Times Slip-On uitbrengen. Het schaakbord is niet meer uit de skatescene weg te denken. Right on, dude!

Fast Times Slip-On

De filmverschijning van het veterloos modelletje zette Vans op de kaart en veranderde daarmee het straatbeeld binnen de Zuid-Californische stijl. Steve van Doren, de zoon van de oprichter van Vans, heeft ter ere van de release van de film een gelimiteerd aantal Fast Times Slip-ons weggegeven. Sick! Juist omdat het model een beperkte oplage had is het één van de meest gewilde klassieke stijlen van de Vans Checkerboard Slip-On. Vans gaat het model opnieuw in originele design lanceren. Goh, wat lief. 

De nieuwe Slip-On heeft uiteraard het herkenbare checkerboard-patroon, daarnaast heeft het een hogere streep langs de zool. Ook heeft deze uitgave een omhullend Fast-Time-print langs de rand van de iconische wafelzool. Dit hebbedingetje heeft het uiterlijk van de old school variant, maar aan de binnenkant is het aangepast naar het heden, want het is voorzien van een Vans UtraCush- voetbed voor uitermate lekker loopcomfort. Hier maakten we eerder al kennis mee. 

Verkrijgbaar

Mocht je nou ook heel graag zo’n klassieker willen bemachtigen? Dan raden wij je aan om het in je agenda te pleuren want in maart zijn ze verkrijgbaar voor een beperkte periode, bij geselecteerde Vans-verkopers. Meer informatie over deze sicke patta check je hier

Vans Slip-on Vans Slip-on Vans Slip-on
Reageer op artikel:
Schaken voor ouwe lullen? Nee joh, check deze Vans Slip-On!
Sluiten