Breng het vuur in de slaapkamer met dit verhitte Valentijnscadeau

Redactie 13 feb 2018 Entertainment

Whieuw, whieuw, whieuw! Alert! Je weet dat het morgen Valentijnsdag is? Inmiddels weet je wel dat je niet met lege handen aan kunt komen hè. Waarom niet gelijk een dubbelslag slaan door een verhit cadeautje te scoren?

Iedereen weet dat 90% van de vrouwelijke medemens van de stoel glibberen als ze alleen al het woord Grey horen. Zet er 50 Shades bij en de sluizen gaan spontaan volledig open. Bij onze vrienden van willie.nl spelen ze daar handig op in, want je kunt een hele 50 Shades of Grey set kopen. Reken maar dat het morgenavond een spannende avond gaat worden met deze presentjes.

Met de officiële 50 Tinten Collectie ben je natuurlijk in één klap klaar. De lijn is goedgekeurd door E.L. James dus dan weet je dat het snor zit. In de collectie vind je sextoys als BDSM artikelen. Zo krijg je onder meer een duo vibrator, cockring, G-spot vibrators en nog véél meer thuis gestuurd. Deze week kun je bovendien gratis het Willie bondagelint mee bestellen. Dat lijkt ons reden genoeg om gelijk naar de webshop te bestellen. Mocht je het hele 50 Shades gebeuren een beetje too much vinden maar wel geïnteresseerd zijn in bondage, dan kun je hier terecht amigo.

Anders nog iets? Hier staan nog veel meer Valentijnscadeautips!  staan hier nog genoeg Nou hups, gaan met de banaan, kies wat moois uit en maak er een onvergetelijke Valentijnsnacht van!

 

In samenwerking met Willie.nl

Reageer op artikel:
Breng het vuur in de slaapkamer met dit verhitte Valentijnscadeau
Sluiten