Dit is de allerlaatste kans om een FHM500 te bestellen voor Vaderdag

Helaas komt aan alle mooie dingen een einde, zo ook aan de FHM500. Super jammer natuurlijk, maar gelukkig heb je nog tot en met zondag om een exemplaar te scoren. Ideaal vaderdagcadeau toch? Je krijgt dit prachtige blad bij een product naar keuze van TABAC. Mooi te combineren toch? BESTEL DE FHM500 HIER.

Zo’n vaderdagcadeau is nou altijd lastig. Haal je whisky, chocolade, kleren of een geurtje voor de ouwe heer? Met een ding zit je zeker goed: de FHM500! Zo heb je dus geen inspiratieloos cadeau, maar een heuse mannenbijbel, een echte must-have als je het ons vraagt!

Geen inspiratieloos cadeau

Je kent de situatie wel, je wordt zondagmorgen wakker en komt er achter dat het Vaderdag is. Super vervelend, want die doos Merci kent je vader nu wel. Nee, met de grote variant Merci kom je ook echt niet meer weg. Wij van FHM herinneren je er daarom nog maar eens aan dat het deze zondag alweer zover is! Je hebt nog maar een paar dagen, dus bestellen maar! Nogmaals, die FHM500 is altijd een top cadeau! 500 van de mooiste vrouwen, Yolanthe, Katja en Doutzen kent jouw pa echt wel hoor! BESTEL DE FHM500 HIER.

Foto: TABAC

FHM500 is een groot succes

Van het blad tot de launch party, alles is een feestje. Na de coronajaren mochten we eindelijk weer eens echt losgaan. Met als presentatoren Chris Riemens en Tess Milne kon het niets minder dan een grandioos feest worden. Het is dan ook jammer dat de campagne er al weer bijna opzit, maar aan alle leuke dingen komt een einde he! Wij van FHM hebben het blad dit jaar natuurlijk weer boordevol gegooid met de mooiste shoots en leukste dames. Kortom een magazine om je vingers bij af te likken, waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Reageer op artikel:
Dit is de allerlaatste kans om een FHM500 te bestellen voor Vaderdag
Sluiten