Enthousiaste vader maakt selfie met Woody en Buzz Lightyear en vergeet zijn dochter

redactie 12 Jul 2019 Entertainment

De Vader van het Jaar Award gaat hij hiervoor niet winnen, maar het is wel een geniale actie. LaRoyce Hall is namelijk super enthousiast als hij Woody en Buzz Lightyear ontmoet in Disney World. Zo enthousiast dat hij zijn dochter uit de selfie met zijn helden verband.

LaRoyce bewijst maar weer eens dat Disney ook nog leuk is voor volwassenen. Samen met zijn vriendin Carynn en hun drie jaar oude dochter Zayda geniet hij van een weekendje weg in Disney World. Aan zijn shirt is al te zien dat hij fan is van Toy Story, dus is zijn reactie niet verrassend als hij de figuren uit zijn favoriete film ziet.

Selfie

Hij sprong in de rij voor een foto en eenmaal oog in oog met zijn helden, neemt hij een selfie waarbij hij zijn dochter straal vergeet. Gelukkig was vriendin Carynn meer attent en zorgde voor een geweldig kiekje van vader en dochter bij Woody en Buzz Lightyear.

Bron: Facebook/Laroyce Hall

Favoriet

Tegen Unilad vertelt hij het volgende over het hilarische voorval: “We were taking pictures with all the characters around the park but toy story is my favorite movie! So when we got in line to Bo Peep I initially had a shirt on that said ‘Best Dad Ever’ well I took that one off in line and put on my Toy Story shirt. Originally it was only suppose to be Woody coming out but then Buzz came out too, so I was like a kid on Christmas.” Uiteindelijk blijkt dat dochter Zayda wel als eerste op de foto is geweest met de Pixar figuren. Daarna greep vader LaRoyce pas zijn kans.

Bron: Facebook/Laroyce Hall
Reageer op artikel:
Enthousiaste vader maakt selfie met Woody en Buzz Lightyear en vergeet zijn dochter
Sluiten