Unieke beelden bewijzen dat Ref Cam per direct moet worden ingevoerd

Redactie 15 Aug 2017 Entertainment

Zeiken en schelden op de scheidsrechter, iets wat in elk voetbalstadion gebeurt en het hoort er eigenlijk ook wel een beetje bij. Maar als we voortaan de Ref Cam beelden zien tijdens wedstrijden, krijgen we wellicht wat meer respect voor de bewakers van het spelletje.

In dit geval kijken we mee met scheidsrechter Allan Chapman tijdens het potje tussen de MLS All-Stars en Real Madrid. Zo zie je weer eens goed hoe snel het spelletje gaat als je er middenin staat, dus wat voor zware taak de scheids heeft om in een split second alles te beoordelen.

Dan hebben we het nog niet eens over de spelers die als verontwaardigde kleuters naar je toe komen alsof net hun lolly is afgepakt door hun oudere broer. Tel daar de assistent scheidsrechters bij op die in je oor tetteren en je hebt de totale hectiek van het scheidsrechters gilde samengevat.

Het voetbal in de MLS mag dan in de lift zitten, hiermee lopen ze op de zaken vooruit. Dit is toch een top idee, wij hopen het in ieder geval snel in de Europese competities te zien.

Reageer op artikel:
Unieke beelden bewijzen dat Ref Cam per direct moet worden ingevoerd
Sluiten