De 'Sobro Smart Side Table' is de gadget die je wilt hebben

mrt 14 2018, 20:00 Uncategorized
schermafbeelding 2018 03 14 om 124906
Sommige spullen lijken simpel, maar schijn bedriegt. De toekomst is nabij en bij de toekomst hoort het tofste ‘smart’-salontafeltje ooit. De 'Sobro Smart Side Table' is van alle gemakken voorzien en gaat jouw leven gegarandeerd verbeteren. Met deze gadget hoef jij nooit meer van de bank te komen, alles lijkt het tafeltje te bevatten. Logischerwijs dat er een grote vraag naar het tafeltje begint te ontstaan.
De salontafel bevat een minibar voor het geval er een droogte in je mond ontstaat. Daarnaast kun je ook je telefoon er draadloos mee opladen en kun je er muziek mee beluisteren want het bevat een geluidsinstallatie. Misschien nog wel het meest handige is dat het een hele fijne wekker bevat, deze maakt je wakker met natuurlijk licht. Als laatste bevat het een automatische lamp, deze gaat aan wanneer je uit je bed stapt om bijvoorbeeld naar de wc te gaan, super handig natuurlijk!
Het product is zo populair dat het op crowdfundings website Indiegogo al ruim 881% van het benodigde bedrag binnen heeft. De makers zijn uiterst blij en de productie van het product is in volle gang. De 'Sobro Smart Side Table' zal medio oktober 2018 verkrijgbaar zijn.
Nog niet overtuigd? Zie de video hieronder:
Foto: screenshot YouTube
Delen met
Ook interessant