Funda Toppers #78: Grenzeloos genieten in het rustieke Oisterwijk

mei 30 2023, 15:00 Uncategorized
997 2160 1
Voor de nieuwe Funda Toppers reizen we af naar het zonnige zuiden voor een prachtig Asterix en Obelix-huis in Oisterwijk. Het dorpje ligt tussen de bossen op een paar minuten rijden van Tilburg. Je woont dus heerlijk in de natuur, maar de stad is nooit ver weg. In dit huis ben je van alle gemakken voorzien. Een ruim huis met een binnenzwembad, een stroompje erachter en daarachter uitgestrekte natuur. Het mooiste van alles: een heerlijk ruime tuin.

Wat?

Een ruime woning mét binnenzwembad.

Waar?

In het rustige Oisterwijk, op minder dan tien minuten van de N65.

Leukste Feature?

Binnenzwembad, duh.

Kost dat dan?

€ 3.950.000. Dat hebben we niet, maar anders zouden we het zo aftikken.

Genieten in een grenzeloze tuin

Een dik penthouse is hartstikke leuk hoor, maar uiteindelijk heeft ieder mens ook frisse lucht nodig. Een tuin is daarvoor essentieel. Daar heb je bij deze prachtwoning in Oisterwijk geen gebrek aan, met een perceel van 12.840 m². Ideaal om te barbecueën met vrienden, te voetballen met je kids of een dik tuinfeest te geven als je iets te vieren hebt. Je hebt dat hele bos om de hoek niet eens nodig.
Wel zaak dat je die tuin mooi strak afwerkt natuurlijk. Op een gammel hout bankje is de lol er natuurlijk snel vanaf. Om echt comfortabel in je tuin te kunnen chillen is een terras met een goede tuinset essentieel. En er zijn er zelfs die je gewoon neerzet en waar je verder geen omkijken naar hebt. Een van de voordelen een Wicker-tuinset is het feit, dat deze niet jaarlijks onderhouden hoeft te worden. Als je graag wil dat de tuinset aansluit op het natuurlijke karakter van je tuin, is een een duurzame bamboe tuinset ideaal.

De indeling

Het is een heerlijk licht huis. De indeling is rustgevend. Modern, ingetogen en niet over the top. Daarbij is het voorzien van heel veel glas, waardoor het daglicht optimaal wordt benut. Met het scheve, rieten dak woon je toch in een bijzonder huis en het zal geen moment saai worden. Met 16 kamers (waarvan 6 slaapkamers), kun je voor vrijwel iedere hobby een aparte kamer maken. Hou jij nu enorm van voetbal kijken maar vindt je partner dit verschrikkelijk? Dan maak je toch een aparte voetbalkamer?

Nog meer Funda toppers:

Delen met
Ook interessant