UFC-vechter praat en doet alsof hij een bad guy uit een stripboek is

Redactie 3 jun 2018 Entertainment

Om in de UFC mee te willen vechten moet je wel een beetje gek in je koppie zijn. Maar een beetje gek is oké zolang je maar presteert in de kooi. Zoals Barney Stinson ooit over vrouwen zei: zolang ze maar goed scoort op de hot crazy schaal. Als ze heel knap zijn mogen ze best gek zijn. Voor vechters geld de skills crazy schaal. UFC-vechter Carl Noon scoort door zijn stripboek slechterik gedrag, hoog op het crazy gehalte maar keldert hard in de skill sectie. Daardoor komt hij gevaarlijk dicht in de buurt van de “sluit hem zo snel mogelijk op in een inrichting” zone.

Onze Carl had al zeven jaar niet meer gevochten in de MMA kooien. Maar hij plande zijn grote return tijdens Bellator 200. Het is moeilijk te zeggen of Carl serieus in de video is of dat het een mislukte intimidatie truc is. Wat we uit de video kunnen halen is dat Carl of helemaal gek in zijn hoofd is of hij is een hele slechte grappenmaker.

Gewoon raar doen

Het doet ons een beetje denken aan Daniel Arends zijn cabaret-show. Daar verteld Daniel een verhaaltje over toen hij werd overvallen. Als je niet kan winnen, gewoon raar doen. Net zoals in het cabaret, loopt dat hier ook niet zo goed af.

Hier het stukje uit Daniel Arends zijn show:

 Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
UFC-vechter praat en doet alsof hij een bad guy uit een stripboek is
Sluiten