Er gebeurt een hoop in het leven van Jutta Leerdam

Jutta Leerman is niet van onze timeline af te slaan, we praten je bij over het turbulente leven van onze knappe schaatskoningin. Inmiddels is zij naast de mooiste sportvrouw en Wereldkampioen, ook de aanstaande vrouw van Jake Paul. Daarnaast kwam ze de afgelopen weken regelmatig in het nieuws met sportprestaties en haar liefje. Wij hebben nog wat zelf geschoten beelden in het archief, die we maar al te graag met jullie delen!

Jutta staat sinds 2019 bekend als de vrouw met de mooiste billen van Nederland. Ondanks de moordende concurrentie, wist zij met haar schaatslichaam de andere vrouwen uit te schakelen. Daarnaast werd ze in hetzelfde jaar ook verkozen tot sportvrouw van het jaar. 

Jake Paul

Jake Paul werd ooit beroemd met Vine (soort prehistorie variant van TikTok voor de jonge lezers), stapte over op YouTube en heeft een rolletje gespeeld in een Disney Serie. Inmiddels kennen we hem als bokser, maar nog veel belangrijker, de vriend van Jutta.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Schaatsen

Ja, de bloedmooie Jutta moet heel wat doen voor dit figuur. Gisteren maakte de KNSB bekend dat onze Jutta naar het Japanse Obihiro voor de wereldbekerwedstrijd gaat. Ook Jake houdt inmiddels van schaatsen, hij vliegt maar wat graag over om zijn trots aan te moedigen en verkondigt zelfs het komende seizoen geen wedstrijd te willen missen.

Trouwen

Jup, het blijft feest. Vorige week reageerde Jake enthousiast op de vraag van Shownieuws omtrent zijn toekomstplan. Trouwen! Waar en wanneer weet hij nog niet, maar de grote dag zit dus in het verschiet. Voordat dit sprookje aan de beurt is, zwijmelen we nog even weg bij deze platen van onze sportheld.

Foto’s: Jasper Suyk

Reageer op artikel:
Er gebeurt een hoop in het leven van Jutta Leerdam
Sluiten