Travis Scott komt met een hele vette Netflix-docu

redactie 27 Aug 2019 Entertainment

Travis Scott is een grote meneer in de rapscene. Met uitverkochte shows over de hele wereld en honderden miljoenen streams gaat hij als een tierelier door muziekland. Niet meer dan logisch dat er binnenkort een Netflix-docu over de hiphopheerser uitkomt.

Look mom I can fly

De titel van de docu is ‘Look mom I can fly’ en zal een kijkje geven in het leven van deze Grammy genomineerde artiest. De docu bestaat uit oude beelden van zijn jeugd, familie, fans en tijd die hij spendeert met zijn welvarende vrouwtje Kylie Jenner en hun dochtertje Stormi.

Van optreden voor een publiek van 50 man, naar uitverkochte shows met hordes aan mensen. En dat allemaal in pak ‘m beet 4 jaar. Kortom: deze man gaat keihard. Verder zal de docu ook veel gaan over zijn album Astroworld waarmee hij talloze prijzen en nominaties achter z’n naam kreeg en werkte met diverse grote artiesten. De docu komt uit op 28 Augustus. Da’s morgen al (woensdag), dus zet die ventilator op je kop en ga er lekker voor zitten. Dit wordt een dikke docu over een van de grootste artiesten van dit moment.

 

Reageer op artikel:
Travis Scott komt met een hele vette Netflix-docu
Sluiten