De fameuze bolides uit de filmreeks Transformers staan te koop

De bolides uit de legendarische filmreeks Transformers staan te koop. Wie heeft deze film nou niet gezien. Mooie vrouwen, dikke wagens en vette actie. Natuurlijk zijn wij een groot fan van Transformers en begonnen wij al onze vingers af te likken toen wij deze deal voorbij zagen komen. Alle bolides uit de film staan namelijk te koop. Helaas hebben wij de vraagprijs niet elke dag in onze zakken zitten dus zullen we waarschijnlijk moeten overslaan. Helaas.

Transformers

De misschien wel ziekste 2010 Camaro is natuurlijk Bumblebee. En hij kan nu in jouw garage staan. De Fameuze Bumblebee wordt gevolgd door de 2010 Mercedes SLS AMG die wordt bestuurd door de bloedmooie Victoria’s Secret Angel Rosie Huntington. Daarnaast wordt de 2016 Ford Mustang die flink onder handen is genomen in de schappen gelegd. Als kers op de taart wordt de Lamborghini Aventador aangeboden die speciaal voor Transformers gefabriceerd is. Geen slechte aanbieding en flink wat pk’s. Wel zal je een flinke garage nodig moeten hebben.

Transformers

Auto’s

De wagens zijn geschat op zo’n 2 miljoen dollar. Dit komt neer op zo’n 1,76 miljoen euries. Wij hebben ook al alle spaarpotten kapotgeslagen maar helaas komen we net niet aan die 1,76 miljoen. Het is dan ook een flink bedrag voor deze wagens. Wat het dan allemaal weer goedmaakt is de heerlijke film en de geweldige mensen die in deze bolides hebben gereden. Wel raden wij je aan de auto’s eerst even buiten te laten staan voor het geval dat ze transformeren.

Natuurlijk zullen de meeste mensen voor de legendarische Bumblebee gaan. Dit is een Chevrolet Camaro SS met een heerlijke 6,2 liter V8 waar 426 pk te wachten staat om uitgelaten te worden. Het is wellicht niet de meest luxe en lekkere auto maar de American Muscle slaat alles. Het zal echter belachelijk leuk zijn om deze joekel te mogen besturen. Daarnaast zullen er flink wat banden opgereden zijn tijdens het maken van de film. Wij zouden wel raad weten met deze bolides.

Reageer op artikel:
De fameuze bolides uit de filmreeks Transformers staan te koop
Sluiten