Train jezelf sneller droog zonder naar buiten te moeten

Redactie 21 Aug 2017 Entertainment

Wil je er snel strak uitzien? Alleen maar losgaan in de gewichtenhoek is helaas niet de snelste weg naar een sixpack. Zonder cardio blijven je zuurverdiende abs genadeloos verstopt achter een laag met babyvet. Wil je je lichaam naar het volgende niveau tillen dan is hardlopen écht een noodzakelijk kwaad. Maar de Beverreclame heeft gelijk: niet iedereen is een buitenmens. Het kan zomaar zijn dat je met dikke tegenzin opkijkt naar je eerstvolgende hardloopsessie in de modder. In dat geval is je eerste ingeving waarschijnlijk om naar de sportschool te gaan. Ben jij er zo eentje die geen zin heeft om naar de ongetrainde billen op de loopbanden voor zich te kijken, dan is een thuisloopband de perfecte oplossing.

Build your body
Door het lopen op een loopband kun je afvallen terwijl je tegelijkertijd ook je lichaam strakker maakt. Spiergroepen zoals je hamstrings, quadriceps en bilspieren krijgen een efficiënte workout door te kiezen tussen verschillende trainingsprogramma’s. Stel zelf alles in en daag jezelf uit om zo jouw fysieke dromen te verwezenlijken. Mooie bonus: omdat je thuis bezig bent kun je ongegeneerd meebrullen met Spotify. De kamer is jouw podium, je muren het publiek.

Een paar vette tracks om vocaal op los te gaan:

  1. Eye of the tiger – Survivor
  2. Insomnia – Faithless
  3. Lose yourself – Eminem
  4. Everlong – Foo Fighters

Meer het visuele type? Check dan deze Netflix docs om jezelf mee te motiveren:

  1. Pumping Iron – Must see documentaire over Schwarzenegger als jonge bodybuilder
  2. Fittest on earth – hete lichamen die strijden om de titel ‘Fittest person on the earth’
  3. Occupation: fighter – WEC veteraan offert z’n privélieven op voor ijsbaden, cardio en sparsessies om zich naar de top te werken
  4. Addicted to sexting – Voor wat sexy afleiding

Ondertussen bouw je wel mooi in razend tempo je uithoudingsvermogen op en zie je je spieren groeien! Je vriendin zal je dankbaar zijn.

Na de workout
Dusss… geen smoesjes meer! Durf je je door wat chubby randjes niet aan de minachtende blikken van de “pro’s” te wagen, dan ren je gewoon wat vaker thuis. Laat ze zich maar afvragen hoe je zo snel droog komt terwijl je nooit op de loopband te vinden bent. Jij hebt het uitgespeeld met een strakke loopband van bijvoorbeeld Betersport.nl.  Na je training hoef je nog maar een klein stukje te wandelen; via de koelkast voor een koud biertje en dan naar je bank…

Reageer op artikel:
Train jezelf sneller droog zonder naar buiten te moeten
Sluiten