Videoland schept hoge verwachtingen met trailer van tweede seizoen Sleepers

We waren vorig jaar allemaal in de ban van Sleepers, een bloedstollende serie waarin het verhaal van de corrupte agent Martin te zien krijgen. De zesdelige crimeserie was direct een hit op Videoland en liet fans al gauw naar meer snakken. Dat komt goed uit, want er komt een nieuw seizoen aan!

Robert de Hoog, bekend van onder andere Mocro Maffia, mag weer de hoofdrol vertolken in deze knaller van jewelste. Maak je klaar voor nog een seizoen ongekend harde actie.

Sleepers

In Sleepers krijgen we het verhaal van de corrupte agent Martin Oudkerk te zien, die met zijn banden in de onderwereld een dubieuze rol binnen het Utrechtse politiekorps heeft. In het eerste seizoen zag je dat vrienden Willem en Dwight zich steeds meer manoeuvreerden in de onderwereld en Martin daar steeds meer in werd meegesleurd als agent. Deze dubbelrol is natuurlijk vanzelfsprekend niet zonder risico. In het tweede seizoen dreigt Noura, de vrouw van Martin, zijn ware identiteit te achterhalen. Wat ervoor zorgt dat Martin er alles aan moet doen om zijn geheime identiteit te verbergen, die steeds meer onder druk komt te staan.

Succes eerste seizoen

Saillant detail is, voordat het eerste seizoen überhaupt op het streamingsplatform verscheen, het tweede seizoen al was aangekondigd. Videoland had in ieder geval een voortschrijdend inzicht, want het eerste seizoen was direct een megahit. “Na het succes van het eerste seizoen van ‘Sleepers’ zijn we met onze fantastische cast en crew keihard aan de slag gegaan om het tweede seizoen van Sleepers nog beter te laten worden dan het eerste. Het nieuwe seizoen is nog spannender, tragischer en visueel rijker dan het eerste geworden en daar ben ik ontzettend trots op”, zegt hoofdrolspeler Robert de Hoog. Dat belooft wat!

Lang hoeven wij in ieder geval niet te wachten op het nieuwe seizoen, want op 15 december komt de nieuwe reeks in zijn geheel op Videoland. Ideaal om te bingen dus tijdens de koude decembermaand. Benieuwd naar de eerste beelden van het nieuwe seizoen? Die check je hieronder!

 

Reageer op artikel:
Videoland schept hoge verwachtingen met trailer van tweede seizoen Sleepers
Sluiten